BAŞKAN ÖRS: EĞİTİM BİZİM İŞİMİZ!

BAŞKAN ÖRS: EĞİTİM BİZİM İŞİMİZ!
Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ,”2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte Başkonak İlk-Ortaokulunda düzenlediğimiz program ile kutladık ”dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda, 2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte coşkulu bir şekilde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Derin geçmişe dayanan mazi olan ve Marko Paşadan bugüne 151 Yıldır devam eden hizmetin neferi olarak hız kesmeyen Canik Kızılay Şubesi bir ilki gerçekleştirerek 2019 -2020 Eğitim ve Öğretim yılı startını ilçemizdeki Başkonak İlk-Ortaokulunda Türk Kızılay ‘ı gönüllülerimiz ile birlikte verdi”  dedi.

 

‘GÖNÜLLÜLERİMİZ ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKILMADI’
Canik Şubesi gönüllülerinden Çiğdem Öner Hanım çocuklara olan sevgisini göstermek için Palyaço kıyafeti giyerek gösterilerini yaptığını ifade eden Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Çocuklarla bitlikte neşeli vakit geçirdi, Yine Türk Kızılay gönüllüsü olan Davul ve Zurna ekibi ile yeni öğretim yılında çocuklarımızı yalnız bırakılmadı. Vaadimiz olan öğrenciler için kıyafet ayakkabılar ve kırtasiye malzemeleri kolileri idareye teslim ederken ihtiyaçlarını yerinde tespit edilmiştir. Yine Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu ikinci Başkanı ve ayrıca Basın Danışmanımız Köksal Öner’in ortak projesi olan ve yaz döneminde gençlik kolları tarafından hazırlanan oyuncaklar öğrencilere dağıtıldı. En iyisini ve Türk Kızılay Camiasına yakışanı yapmaya çalışıyoruz. ilçedeki tüm okullara ulaşmaya çalışacağız” diye konuştu.

‘BAŞKONAK MAHALLESİNDEN STARTIMIZI VERDİK’
Bize güç veren büyüklerimiz den aldığımız destekle ve birbirinden değerli yönetimimizle yeni çalışmalara imza atarak yollarına devam ettiklerini vurgulayan Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Bizim düsturumuz en iyi şekilde faaliyetlerimizi gerçekleştirmektir. Göreve geldiğimiz günden bugüne geleceğimiz olan gençlerimizin eğitim alacakları yerleri ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünden izin alarak yapmaya çalışıyoruz.2019-2010 Öğretim Yılında Başkonak İlk-Ortaokulunda gerçekleştirerek çalışmalarımıza Başkonak mahallesinden start verdik. Çocuklarımızla yaz döneminde gençler4imizle birlikte topladığımız oyuncakları ve çocuklar için gerekli malzemeleri teslim ettik. Bundan sonra diğer okullarımızı yine ilçe Milli Eğitimden izin alarak okullarımızı ziyaret edeceğiz. Yavrularımız için gerekli malzemeleri temin ederek teslim edeceğiz. Bir sivil toplum kuruluşu olarak bu bizim vazifemizdir. Diğer sivil toplum kuruluşlarını birlikte çalışmaya davet ediyorum ”şeklinde konuştu.  
Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.