BAŞKAN KUL'DAN TERÖR SALDIRILARINA KINAMA MESAJI

BAŞKAN KUL'DAN TERÖR SALDIRILARINA KINAMA MESAJI
Samsun’un Terme İlçe Belediye Başkanı Şenol Kul, Hakkari Dağlıca ve Iğdır’da meydana gelen terör saldırılarını kınayarak, Türk milletine başsağlığı diledi.

Ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerinin altını çizen Başkan Kul, kınama mesajında "Bu ülkenin inançlı, milletini seven insanları, bu saldırılara geçit vermeyecek, bu oyunları bozacaktır." sözlerini kaydetti. 

“BUGÜN BİR OLMA DİRİ OLMA GÜNÜDÜR”

Kul, Dağlıca ve Iğdır’da meydana gelen saldırılar dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Teröristlerin hain Dağlıca ve bu Iğdır saldırıları, tüm ülkede derin üzüntü yaşatmıştır. Bu tür saldırılar birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Tüm ülke tek vücut olmuş, kenetlenmiş, bu lanet saldırıyı kınamaktadır. Türk milleti, bundan önce karşılaştığı bu tür insanlık dışı saldırılar karşısında birlik ve beraberliğini bozmamıştır, bundan sonra da aynı dirençle bu beraberliği koruyacak azim ve kararlılığa sahiptir. Ülkemizi bölmeye yönelik, bu terör faaliyetlerini şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin birliğini, dirliğini, huzurunu bu tarz oyunlarla bozmak isteyenlere geçmişte fırsat vermediğimiz gibi bugünde bu millet asla fırsat vermeyecektir. Her zaman söylediğimiz gibi terörün dili, dini, ırkı ve milleti yoktur. Bugün bir olma, diri olma günüdür." şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.