Başkan Kul’dan Güzel Sanatlara Ziyaret

Başkan Kul’dan Güzel Sanatlara Ziyaret
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker'i makamında ziyaret ederek Terme ilçesinde yapılması planlanan kültür ve sanat faaliyetleri ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme Kent Konseyi Başkanı Mustafa Güler ile birlikte Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker'i ziyaret etti. Başkan Kul Terme ile ilgili kültür ve sanat ile ilgili yapılacak projelerde Üniversite ile işbirliği içinde olmak istediklerini dile getirdi.
Sanatsal faaliyetlerin belediye çalışmaları arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Kul “İlçemizde eksikliğini hissettiğimiz kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetlere ağırlık vererek Terme'yi örnek bir kent haline getirmek için çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu sebeple Üniversitemize ziyaret gerçekleştirdik. İlgileri nedeni ile hemşerimiz Metin Eker'e teşekkür ediyorum.” Dedi.
Kendisinin de Terme İlçesi Evci Mahallesi doğumlu olduğunu açıklayan Dekan Eker “Terme ilçemizin her bölgesi benim için çok kıymetli. Ayrıca Terme doğası, insanı ve sahip olduğu değerleriyle önemli bir ilçemiz. Başkanımızın ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyor, Belediye ve üniversite olarak önümüzdeki dönemde yapılabilecek ortak çalışmalar ve işbirliğinden mutluluk duyacaklarımızı ifade etmek istiyorum. Her türlü desteğe hazırız.” Dedi.
Engin Deniz



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.