Başkan Kul Yol Çalışmalarını İnceledi, Parke Döşedi

Başkan Kul Yol Çalışmalarını İnceledi, Parke Döşedi
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin Yunus Emre Mahallesinde başlayan kilitli beton parke yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Yola ilk parke taşını döşeyen Başkan Kul, “Vatandaşlarımızın daha iyi, daha güvenli evine ulaşması için bütün yol çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, Fen İşleri Müdürü Mustafa Gökhan Kocaman ve Yunus Emre Mahalle Muhtarı Ayhan Yılmaz ile birlikte, İlçenin Yunus Emre Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kul, inceleme yaptığı bölgelerde çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı. Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Başkan Kul, ilçenin sorunlarının çözümü için bütün ekiplerin aralıksız çalıştığı mesajını verdi.

YAZ AYI DÖNEMİNDE SORUN ÇÖZÜLECEK

Yunus Emre Mahallesi halkından sorunlarını dinleyen ve Mahalle Muhtarı Ayhan Yılmaz ile mahalleyi gezen Başkan Kul ‘’ Terme Belediyesi olarak hizmet üretmeye, vatandaşın gönlüne giden yolları yapmaya devam ediyoruz. Bizler her türlü hizmeti üretirken vatandaşlarımızın en birinci isteği yol olmasının bilinci içerisindeyiz. Fen işleri müdürlüğümüz ve bağlı olduğu başkan yardımcımız, yoğun bir çalışma gayreti içeresindeler. Yaz ayı dönemi içerisinde yol sorununu önemli ölçüde çözeceğiz. “ Dedi.

İLK PARKE TAŞI KUL’DAN

Üst yapı çalışmalarını sürdüren işçilerle birlikte yola parke döşemesi yapan Başkan Kul, ilçede süren yol yapım çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi “Yunus Emre Mahallemizde, 1 km.’lik kısımda yapmayı planladığımız, Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde başlatılan kilitli parke çalışmasını Mahalle Muhtarımız Ayhan Yılmaz Bey ile birlikte inceledik. Buradaki çalışmalarımızı 20 gün içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu bölgede çalışmalarımız devam ederken kırsal mahallelerimizde de, stabilize yol ve kilitli parke taşı çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın daha iyi, daha güvenli evine ulaşması için bütün yol çalışmalarımızı tamamlayacağız.” Açıklamasında bulundu.

MUHTAR VE MAHALLE HALKINDAN TEŞEKKÜR

Parke yol çalışmaları nedeni ile Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı ve Mahalle sakinleri ise “Seçildiği günden bu yana mahallemizi ziyaret ederek sorunlarımıza duyarlılık gösteren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. “ şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.