Başkan Kul Hastane İnşaatına İncelemelerde Bulundu

Başkan Kul Hastane İnşaatına İncelemelerde Bulundu
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme Devlet Hastanesi'nin inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

Yeni yapılacak hastane inşaatı hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Kul “Hastane faaliyete geçtiğinde bölgeye hitap edecek.” Dedi.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul yapımına bu yılın ağustos ayı içerisinde başlanan Terme Devlet hastanesi inşaat sahasında incelemelerde bulunarak yetkililerden gelinen durum ile ilgili bilgiler aldı. İlçenin Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde yapılan ve karayolu kenarında yer alan hastane 27.500 m2 lik alana kurulacak, 75 yatak ve 102 kişi kapasiteli olacak.
İftihar edilecek bir eser yükseliyor
Fiziki olarak yetersiz olan eski hastanenin yeni yerine taşındığında daha güzel hizmet verileceğinin altını çizen Başkan Kul, Terme'nin yeni ve modern bir hastaneye kavuşacağını belirtti. Kara yolu üzerinde olması nedeniyle adeta bir bölge hastanesi niteliği taşıyacak olan hastanenin yapımının sürdüğünü kaydederek, “ilçeye yakışır bir hastaneye kavuşacak olmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. Terme'de iftihar edilecek bir eser yükseliyor. “Dedi.
2016 yılının nisan ayında bitmesi planlanan hastanenin Terme'ye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Kul hastane alanı çevresinde gereken düzenleme ve peyzaj çalışmaları ile ilgili proje çalışmaları yaptıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.