Başkan Kul gece gündüz sahada

Başkan Kul gece gündüz sahada
. Terme’ye hizmet etmenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kul, "Bu şehre hizmet etmek bizler için onurdur. Kadim şehrimiz ve hemşehrilerimiz için gece de bir gündüz de bir" dedi.

Belediye başkanı seçildiği günden bugüne yediden yetmişe tüm Termelilerle bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, camileri ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul gece saatlerinde mahalle sakinlerinin daveti üzerine Uzungazi Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle halkıyla sohbet edip istekleri ve taleplerini dinledi.

KİMSEYİ AYRI TUTMADIK

“Terme’yi kültürün, sporun, ekonominin, huzurun ve konforun cazibe merkezi haline getirmek için ekip arkadaşlarımız ile bütün mesaimizi yepyeni projeler üretmek için harcıyoruz” diyen Başkan Kul, "Hiçbir Terme’li kardeşimizi birbirinden ayırmadık. Hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Birimizin başına bir şey gelse, ayağına bir çivi batsa bundan en çok ben rahatsız olurum. Bizim çalışma prensimiz bu" ifadelerini kullandı.

BELEDİYECİLİK TERME’DE YENİ BOYUT KAZANDI

Terme’deki 75 bin insanın emanetini omuzlarında hissettiklerini ifade eden Başkan Kul, "Terme’de değişime inandık ve başardık. İnanmazsak asla başaramayız. Biz yaptığımız ve ilçemize çektiğimiz yatırımlarla halkımızın ufkunu Terme’de büyüttük. Belediyecilik anlayışını ilçemizde yeni bir boyuta taşıdık. Terme’deki değişimi ve gelişimi halkımızla birlikte başardık. Bizden önceki sorunları torunlarımıza bırakmamak için çalışıyoruz" diye konuştu.

MAKAMLAR HALKIN EMANETİ

Makamların kendilerine halkın emaneti olduğunu işaret eden Başkan Kul, Terme'yi gönül belediyeciliğinin yanı sıra hizmet belediyeciliğiyle de tanıştırdıklarını açıkladı. Şehrin kimliğine ve şehrin ruhuna uygun bir şehircilik anlayışı ile hareket ettiklerini dile getiren Başkan Kul, Terme’yi daha yaşanabilir bir şehir olarak geleceğe taşımanın yolunun ortak akıl ve doğru planlamadan geçtiğini vurguladı. Kul, "Yaptığımız çalışmaların her biri şehrimize değer katarken insanımızın da gönlüne dokunuyor. Gittiğim her yerde görüyorum ki vatandaşlarımız hizmetlerimizden memnun. Bu da bizi mutlu ediyor, çalışma azmimizi arttırıyor" açıklamasını yaptı.

Terme Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade eden Uzungazi mahalle sakinleri davetlerine icabet eden Başkan Kul’a teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.