Başkan Kul Esnaf ve Sanatkârları Dinledi

Başkan Kul Esnaf ve Sanatkârları Dinledi
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Üyeleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Toplantıda konuşan Kul “Esnafımızla işbirliğimiz her geçen gün daha da güçleniyor. Esnafımız bizim gözbebeğimizdir.” Dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe tarafından tertiplenen kahvaltı toplantısına katılarak esnafların sorunlarını dinledi. Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda gerçekleşen kahvaltı programına Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, eşi Nuran Kul, Oda Başkanı Barış Aktepe ve Oda üyeleri katıldı.

İSTİŞAREYE AÇIĞIZ

Makamların gelip geçici olduğunu ilçeye kalıcı hizmet vermek ve şehrin ortak ihtiyacını sağlamak için kalıcı hizmetler yapmaya çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Kul "Sonuçta bu şehir hepimizin, bu şehirde yaşayan herkesin. Bu gün biz bu makamdaysak yarın bir başkası olacak. Bunlar gelip geçici şeyler. Burada önemli olan hizmetler yapılırken, şehrin ortak ihtiyacı sağlanarak işlerin yapılmasıdır. Bu bağlamda toplumun bireysel olarak tamamının belki görüşünü alma şansımız yok ama toplumu temsil eden, değişik katmanları temsil eden yetkili arkadaşlarımız, kardeşlerimiz var. Bu vesilelerle onların görüşlerini alıyoruz. Düşüncelere, istişareye her zaman açığız" dedi.

TERME’DE 138 MİLYON’LUK YATIRIM DEVAM EDİYOR

Terme’yi şehrin tüm dinamikleri ile geleceğe taşımaya hazırlandıklarının vurgusunu yapan Başkan Kul, “Terme’ye artı bir değer kazandıran ilçe esnafı ile işbirliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda ilçe esnafımızla bir araya geldiğimiz toplantıları ve buluşmaları devam ettireceğiz. Çalışmalarımızı plan ve program yaparak bir sistem içerisinde yürütürsek başarılı oluruz. Terme’nin sorunlarından birisi de trafik. Onu da artık bir sisteme oturtacağız. İlçemizde yürüyüş yolları ve ırmakta tekne gezileri de olacak. Terme’de 138 milyonluk yatırım devam ediyor.  Bundan sonraki süreçte de esnafımızın derdine derman olmaya devam edeceğiz. Böyle bir kahvaltı düzenleyerek bizi sizinle buluşturduğu için Oda Başkanımız Barış Bey’e çok teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Terme Belediye Başkanımızı her zaman esnafımızın yanında gördük. Her konuda Esnaf ve Sanatkârlar Odasına çok yardımcı oluyor. Başkanımızla esnafımızla birlik beraberlik içinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Toplantıya katılımlarından ve İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.