BAŞKAN KUL BRÜKSEL'DE

BAŞKAN KUL BRÜKSEL'DE
Başkan Kul'un Brüksel Temasları devam ediyor

Avrupa Komisyonu tarafından Belçika'da düzenlenen uluslararası toplantıda, Türkiye'den yerel yönetim yetkilisi olarak Brüksel'e giden Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul'un temasları devam ediyor.
Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Komisyonu (EuropeanCommission) tarafından 22-24 ekim 2013 tarihleri arasında Belçika Brüksel'de düzenlenen ve halendevam eden akademisyen kişilerin katıldığı uluslararası toplantıya Belediyeleri temsilen katılan Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul'un temasları devam ediyor.
Seminerin faydalı geçtiğini belirten Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul “AB müktesebatının önemli bir bölümü belediyelerin yetki alanına girmektedir. Bu sebeple, belediyelerimizin AB ile ilgili konularda yeterli bilgiye ve kapasiteye sahip olması müktesebatın doğru uygulanabilmesi açısından önem arz etmektedir. Seminerin bu manada önemli olduğunu görüyor, belediyelerimizin AB'ne uyumlu hale gelebilmesi için bölgemizdeki eğitim çalışmalarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.” Dedi.
Avrupa birliği kurumları ve Avrupa birliğinde karar alma süreçleri konularının işleneceği seminerden Başkan Kul 25.10.2013 Cuma günü dönerek 28.10.2013 pazartesi günü Ak Parti Terme Belediye Başkan adaylığı için resmi başvurusunu yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.