Başkan Kılıç'tan yeni yıl ziyaretleri

Başkan Kılıç'tan yeni yıl ziyaretleri
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 2023 yılının son saatlerinde şehrin huzuru, güvenliği, can ve mal emniyeti için çalışan kamu personellerini ve sağlık çalışanlarını görev yerlerinde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Başkan Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri Cemil Musaoğlu ve Ali Oğuz ile birlikte; Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Belediye Zabıta Müdürlüğü görevlileri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Asri Mezarlık çalışanları, Bölge İtfaiye Grup Amirliği ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri personelleri ile bir araya gelerek hasbihal etti.

baskan-kilictan-yeni-yil-ziyaretleri-3.jpeg

Yeni yıl ziyaretleri kapsamında birim müdürleri ve çalışanları ile ayrı ayrı sohbet eden Başkan Kılıç, duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi; “2023’ün son demlerinde 2024’ün ise ilk saatlerinde ilçemiz için gece gündüz demeden çalışan kadrolarımızı ziyaret ettik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da görevleri başında olan sağlık, güvenlik ve tüm hizmet ekiplerimizin yeni yıllarını kutlayıp samimi sohbetlerine dâhil olduk. Her birine fedakârlıkları, özverili ve gayretli çalışmaları için teşekkür ediyorum. 2023 yılı bizler için her anlamda yenilikle, sorunların çözümüyle, Bafra’mız için köklü değişiklikler ile geçen bir yıl oldu. Altyapımız yenilendi. Yağmur suyu sorunumuz ortadan kalktı. Temiz içme suyu evlerimize, iş yerlerimize kadar ulaştı. Üstyapımız ise mahalle mahalle yenilenmeye devam ediyor. Allah’a şükür sözlerimizi tuttuk. 2024’te de sözlerimizi bir bir yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Her şeyin en güzeline layık olan Bafra’mız için dün olduğu gibi gelecekte de elimizden gelenin fazlasını yapmayı sürdüreceğiz.”

baskan-kilictan-yeni-yil-ziyaretleri-5.jpeg

Başkan Kılıç, son olarak “Yeni yılın ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa, sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor; hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

baskan-kilictan-yeni-yil-ziyaretleri-9.jpeg

baskan-kilictan-yeni-yil-ziyaretleri-13.jpeg

baskan-kilictan-yeni-yil-ziyaretleri-7.jpeg

baskan-kilictan-yeni-yil-ziyaretleri-14.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.