BAŞKAN KILIÇ’TAN BAFRALILARA ANONSLU UYARI

BAŞKAN KILIÇ’TAN BAFRALILARA ANONSLU UYARI
İlçede koronavirüsle mücadelede etkin rol üstlenen Bafra Belediyesi her alanda vatandaşların bilgilendirilmesine yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ülke genelinde artan koronavirüsle mücadele kapsamında Bafra halkına çağrıda bulundu.  Başkan Kılıç, belediye hoparlöründen yaptığı çağrıda, Hasta ve yaşlılarımıza virüs bulaşmasını önlemenin tek yolu mecbur kalmadıkça evden dışarıya çıkmamak olduğunu belirterek “İnsanlık olarak yaşadığımız bu süreçte, korona virüse karşı hep birlikte mücadele ediyoruz.” dedi. 

baskan-anons-4.jpg

"Her vatandaşımızın canı bizim için aynı derecede değerlidir"
“Önce İnsan” diyen bir anlayışla hareket ettiğimizden dolayı; her vatandaşımızın canı bizim için aynı derecede değerlidir Başkan Kılıç, Bafralılara şu çağrıda bulundu: "İnsanlık olarak yaşadığımız bu süreçte, koronavirüsüne karşı hep birlikte mücadele ediyoruz. Hasta ve yaşlılarımıza virüs bulaşmasını önlemenin tek yolu mecbur kalmadıkça evden dışarıya çıkmamaktır. Yaşlı büyüklerimizle ilgili hassasiyetimizin sebebi onların diğerlerine hastalık bulaştırıyor olması değil, onlara hastalık bulaşmasının önüne geçmektir. Sizlerden tek ricamız, önümüzdeki kritik günlerde hastalığın yayılma zincirini kırmak için, Devletimizden gelen ikazlara harfiyen uymanızdır. Böylece hep birlikte mümkün olan en kısa sürede normal hayatımıza imkânına kavuşabiliriz. “Önce İnsan” diyen bir anlayışla hareket ettiğimizden dolayı; her vatandaşımızın canı bizim için aynı derecede değerlidir. Bunun için, sosyal mesafeye dikkat edilmesini, diğer insanlarla aramızda hastalık bulaşmasına imkân tanımayacak mesafe bırakılmasına özen göstermenizi istiyoruz. Bizler; ikazlara riayet edelim, sabırlı olalım, dikkatli olalım, kendimizin ve çevremizin temizliğine özen gösterelim. Bunun için “Evde Kal Bafra” Diyoruz. Tedbir bizden, Takdir Allah’tandır. Hepinizi hürmetle, muhabbetle selamlıyorum.”

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.