BAŞKAN KILIÇ KARLA MÜCADELEDE EKİPLERLE SAHADAYDI

BAŞKAN KILIÇ KARLA MÜCADELEDE EKİPLERLE SAHADAYDI
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, tüm yurtta olduğu gibi Bafra’da da etkili olan kar yağışı nedeniyle herhangi bir sorun yaşanmaması için yürütülen çalışmalarda ekipleriyle birlikte sahadaydı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan bilgileri ve uyarıları an be an takip eden Bafra Belediyesi, öncelikle benzer durumlar için daha önce oluşturulan kriz masasında Başkan Kılıç öncülüğünde eylem planı gerçekleştirdi.  İlçe merkezi ve dış mahallelerde gerçekleştirilecek çalışma detaylarını ve görev alacak ekiplerin belirlenmesiyle birlikte başlatılan kar küreme ve tuzlama çalışmalarında Başkan Kılıç sahada yer alarak ekipleriyle birlikte oldu.

bafra-2-001.JPG

Bafra Belediyesi ekipleri, kar yağışının başlaması ile birlikte ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Mesai saati gözetmeksizin devam eden çalışmalarda sorun yaşanan her noktaya anında müdahale ederek karın ilçe için bir çileye dönüşmesinin önüne geçildi. Ana arterlerde ve ara yollarda kar küreme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını da yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hamit Kılıç, kapanma ihtimali olan yolları bizzat denetleyerek ekiplere talimat verdi.

bafra-3.JPG

Bafra Belediye Başkanı Başkan Kılıç, ‘’Görevli birimlerimiz meteorolojinin ilettiği verileri sürekli takip ediyor. Söz konusu uyarılarla birlikte oluşturduğumuz ekibimizle kar yağışı başlamadan bir eylem planı oluşturarak sahadaki yerimizi aldık. Yoğun kar yağışına rağmen merkez ve dış mahallelerimizde yaşamı olumsuz yönde etkileyecek bir sorunun yaşanmaması için ekiplerimizle birlikte yoğun çaba sarf ettik. Görevli tüm personelimize sahada özverili çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ ’dedi.

bafra-6-001.JPG

"DAİMA HAZIRLIKLIYIZ"
Bafra’da vatandaşların sorunlarla karşılaşmamaları için görev başında olduklarını belirten Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ‘’Hiçbirimiz uyumadık. İlçemize hizmet vermekten şeref ve onur duyuyoruz. Yılın her mevsiminde günlük yaşantımızı olumsuz yönde etkileyecek her türlü sorunu bertaraf etmek için ekiplerimiz ve bizler hazırlıklıyız, görev başında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.