Başkan İkiz’e plaket

Başkan İkiz’e plaket
Taşköprü Belediyesince bu yıl 31'incisi düzenlenen Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında "En Güzel Sarımsak" yarışması düzenledi. Festivale katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e plaket takdim edildi.


Havza Belediyen Başkanı Murat İkiz’inde katıldığı Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivalin ikinci gününde düzenlenen yarışmayla "En Güzel Sarımsak" seçildi. Festivalde ayrıca  "En iyi buzağı" yarışması da düzenlendi. Festivalde ayrıca farklı ülkelerden gelen halk oyunları ekipleri gösterilerini sergilediler.
Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, programda yaptığı konuşmada, festival ve yarışmaların ürünlerin tanıtımında önemli olduğunu vurguladı. 
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da Taşköprü için sarımsağın vazgeçilmez olduğunu söyledi. İlçenin sarımsağının uluslararası camiada tanınması için çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Arslan, "Taşköprü'de yabancı tohumla sarımsak ekiminin önüne geçmek için hep birlikte çalışmalar yapacağız. Hepimize önemli görevler düşüyor." dedi.
Programda Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e katımlılarından ötürü Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan tarafından plaket ve sarımsak takdim edildi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz burada yapmış olduğu konuşmada festival düzenlemenin zor  olduğunu belirterek; “Sayın Başkanımı ve festival komitesini kutluyorum. Bu işleri yapmak zordur ve fedakarlık ister. Düzenlenen bu festival ile Taşköprü ve sarımsak hem ülkemize hemde yurt dışında tanıtılmış olmakta. Bu yıl 31'incisi düzenlenen Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivalinin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.