Başkan Gayretli İtfaiye Haftası'nı kutladı

Başkan Gayretli İtfaiye Haftası'nı kutladı
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli, bu yıl kuruluşunun 307. yıl dönümün olan İtfaiye teşkilatının 25 Eylül-1 Ekim “İtfaiye Haftası” nedeniyle kutlama mesaj yayınladı.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli tüm itfaiye personelinin görevlerini can siperhane yerine getirdiğini ifade ederek; “Geçmişi yüzyıllara dayanan ve bugün 307. Yıl dönümünü kutladığımız itfaiye teşkilatımızın çalışmalarında büyük bir özveri ve fedakârlıklarla vatandaşlarımızın ve diğer canlıların yardımına koşan itfaiye personeline teşekkür ediyor, bu anlamlı haftalarını kutluyorum.” dedi.

za1.jpg

Başkan Gayretli; “İtfaiye ve itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumlulukları da getirmektedir. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışmaktadırlar. İtfaiye teşkilatlarımız Bugün, modern teçhizat ve personeli ile sadece yangınlarda değil, sel ve depremler gibi tüm doğal afetlerde de halkımızın can ve mal güvenliği için 24 saat canla başla çalışan İtfaiye teşkilatımız, kutsal bir vazife ifa etmektedir. İtfaiye teşkilatlarımız gerekli tüm teçhizatla donatılmış ve günün teknolojik imkânlarından en üst düzeyde faydalanan bir ekip haline getirmek için Bem-Bir-Sen Genel merkezi olarak çalışmalarımız hız kesmeden sürmektedir. Zor ve tehlikeli şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan tüm İtfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.