BAŞKAN EDİS,'HAYIRSEVERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ'

BAŞKAN EDİS,'HAYIRSEVERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ'
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis," Kuruçay Mahallesi'nde yaşayan Arif Yabancıoğlu, kendisine ait 430 metrekarelik arsasını Kültür evi ve okuma salonu yapılması için belediyeye bağışladı"dedi.

'KISA SÜRE İÇERİSİNDE BAŞLAYIP BİTİRECEĞİZ'
Başkanlık makamında yapılan tapu imza töreninde Konu ile ilgili açıklama yapan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis," Kuruçay mahallesinde ikamet eden Arif Yabancı oğlu amcamızın dini ve hayır hizmetlerin ilçemizde yeşermesi için bu arsayı bağışlaması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu bağış, Sadaka'i Cariyenin güzel örneklerinden biridir. İnşallah binanın yapımınada Vezirköprü Belediyesi olarak en kısa süre içerisinde başlayıp bitireceğiz ve Kuruçay mahallesindeki halkımızın hizmetine açacağız. Arsa üzerine, 2 katlı olarak yapılacak bu kültür evimiz tamamlandığında mahalle halkımızın hizmetine sunulacak ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecektir"diye konustu.

'BELEDİYE BAŞKANIMIZ EDİS'E TEŞEKKÜR/
Hayırsever vatandaş Arif Yabancı oğlu ise yapımının başlanılacak Kültür evinin yapımına bir an önce başlanılması ve tamamlanmasını beklediğini dile getirerek, “Bağışladığımız bu arsa üzerine yapılacak Kültür evinde mahallemin bayanlarımızın geçlerinin burada açılacak kurslara katılarak bir şeyler öğrenecek olması beni şimdiden mutlu ediyor'' Bizlere bu konuda destek olan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.