BAŞKAN DEVECİ’DEN DÖRDÜNCÜ KREŞ MÜJDESİ

BAŞKAN DEVECİ’DEN DÖRDÜNCÜ KREŞ MÜJDESİ
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin dördüncüsünün eğitime başlayacağını ifade ederek, “Amacımız çocuklarımızı daha soran, sorgulayan ve çocukluğunu yaşayabilen bir eğitim sürecinden geçirmek” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin kent sakinlerine sözünü verdiği AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin dördüncüsü Yenimahalle Mahallesi 3193. sokak no:1 adresinde Demirkent Şubesi adıyla açılıyor. Kayıt almaya başlayan yeni AtaÇocuk şubesinde üç sınıfta 3-6 yaş arası minikler modern eğitim sistemiyle geleceğe daha güçlü hazırlanacak. Kayıt yaptırmak veya detaylı bilgi almak isteyen ebeveynler ise 0552 963 02 03 numaralı telefonla iletişime geçebiliyor.

 

“YENİ KREŞ AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AtaÇocuk kreşlerinde çocuklar ile ebeveyn eğitimi alanlarında üst düzeyde bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Gücümüz yettiğince mahallelere yayılmaya çalışıyoruz. Şimdi dördüncü şube olarak Demirkent açılacak. Kendi binamızdı, bakımını yaptık ve yeniledik. Kayıtlar başladı, kontenjanlar dolduğu anda eğitime başlayacak. Amacımız çocuklarımızı daha soran, sorgulayan, daha çocukluğunu yaşayabilen bir eğitim sürecinden geçirmek. Onları okula hazırlamaya çalışıyoruz. Milli Eğitim ve diğer kurumlarla iş birliği içerisindeyiz. Deneyimli ve birikimli öğretmenlerimiz var. Birikimlerini çocuklarımıza aktarıyorlar. Yeni kreşlerin açılmasını bekleyen birçok ebeveyn var. Biz de mahallelerimizde kreşler açmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“MİNİKLER HAYATIN HER ALANINA HAZIRLANIYOR”

AtaÇocuk’un yeni şubesinde de tıpkı AtaÇocuk Mevlana, Mevlana 2 ve Atakent şubelerinde olduğu gibi tüm eğitsel faaliyetler paralel ilerleyecek. Tam zamanlı İngilizce eğitim uygulanacak ve tüm diyaloglar İngilizce dilinde gerçekleşecek. Minik öğrenciler; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltılarını hafta içi her gün AtaÇocuk’ta yiyecek. Aynı zamanda çocuklar için gıda mühendisleri tarafından hazırlanan özel bir beslenme programı uygulanacak. Psikolog da ruhsal ve bedensel gelişimlerini takip edip bireysel farklılıklara dikkat ederek yeteneklerini keşfetmek için özel program uygulayacak. AtaÇocuk’ta minikler velilerle iş birliği içinde hayatın her alanına hazırlanmaya devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.