BAŞKAN DEMİR: SEÇİMDE SÖZ VERDİK BİTİRECEĞİZ

BAŞKAN DEMİR: SEÇİMDE SÖZ VERDİK BİTİRECEĞİZ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, seçim döneminde söz verdiklerini hatırlatarak 17 ilçenin tüm mahallelerinde altyapı ve içme suyu meselesini bitireceklerini dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu Alaçam ve Yakakent’te incelemelerde bulundu. Yapılan yatırımları yerinde inceleyen Başkan Demir, vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Her gittiği ilçede ve mahallede vatandaşların sevgisi ile karşılanan Başkan Mustafa Demir, “Bu can bu tende akıl başta olduğu sürede Yaradanın rızasını gözeterek size hizmet için bu görevdeyiz. Tek derdimiz, gayemiz millete hizmet. Cumhurbaşkanımız önderliğinde gönül belediyeciliğini en iyi şekilde icra etmeye gayret ediyoruz” dedi.

whatsapp-image-2021-07-25-at-13-21-33-2.jpeg

"2023’E KADAR YAPILMAMIŞ YOLUMUZ KALMAYACAK"
Adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde 17 ilçenin tamamında kırsal altyapıyı 2023 yılına kadar bitireceklerini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir şunları söyledi: “Seçim döneminde söz verdik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte oturup günlerce çalıştık. 1251 mahallemiz var. Bunun 946’sı köyden dönme mahalle. Bu mahallelerin tamamının yollarını yapacağımızın sözünü verdik. 2023’e kadar yapılmamış yolumuz kalmayacak. Bunun sözünü bir kez daha vereyim. İçme suları meselesini de çözüyoruz. 17 ilçemizin tamamında bu sorunu köklü bir şekilde çözüyoruz.” Başkan Mustafa Demir, Alaçam’ın Pelitbükü Goğuzlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen şenliğe de katıldı. Ardından Uzunkıraç Mahallesi grup yolunda tamamlanan  bin metrelik genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla semaver çayı içti.

whatsapp-image-2021-07-25-at-13-21-32.jpeg

whatsapp-image-2021-07-25-at-13-21-33-1.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.