BAŞKAN DEMİR: HİZMET VE YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

BAŞKAN DEMİR: HİZMET VE YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK
Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler Subaşı, Saathane, Toybelen, Canik ve İlkadım gibi şehrin birçok noktasında ve ilçelerde 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. Başkanı Mustafa Demir, hizmet ve yatırımların süreceğini ifade ederek, “Projelerimiz yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım ilçesinde incelemelerde bulundu. Gürgendağ-Akgöl grup yolu ile Gürgendağ-Haydarlar grup yolunda tamamlanan çalışmalar ile Bilmece Mahallesi’ndeki yol genişletme çalışmalarını yerinde gören Başkan Demir, “Bütün ilçelerimizde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her ilçemizde, her mahallemizde neredeyse bir şantiye var. Ekiplerimiz 7/24 gece gündüz çalışıyor. Hafta sonları dahil olmak üzere 24 saat esasına göre yoğun bir şekilde çalışıyoruz, sahadayız. Hizmetlerimiz ve yatırımlarımız yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı” diye konuştu. 

whatsapp-image-2021-08-01-at-13-30-17.jpeg

"ŞEHRİMİZE YAKIŞAN YOLLAR YAPIYORUZ"
Adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde her ilçede altyapı ve üst yapı noktasında eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Mustafa Demir, “Şehrimize yakışan yollar yapıyoruz. Gittiğimiz, gezdiğimiz her ilçemizde vatandaşlarımızın bize olan ilgisi ve samimiyeti, doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Samsun’un her yerinde, en ücra noktasında da Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını görüyoruz” ifadelerini kullandı. Subaşı, Saathane, Toybelen, Canik ve İlkadım gibi şehrin birçok noktasında ve ilçelerde tüm ekipler 7/24 çalışmayı sürdürüyor. Başkan Mustafa Demir, incelemelerinin yanı sıra Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 9'uncu Danışma Kurulu Toplantısı'na da katıldı. Ayrıca Şehit Polis memuru Burak Zor'un oğlu Eymen Zor’un sünnet törenine iştirak etti.  Başkan Demir ardından da AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş ve AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile birlikte Gazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

whatsapp-image-2021-08-01-at-13-30-17-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum