Başkan Belur'a ziyaret

Başkan Belur'a ziyaret
Samsun Adalet ve Komisyon Başkanı ve Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sn. Kemal Alver ile Yargıtay 6. Ceza Dairesi eski Başkanı Emekli Celal Altunkaynak bugün Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret ettiler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret de içilen kahvelerin ardından Başkan Belur, Kemal Alver ve Celal Altunkaynak’ı İlçede gezdirerek İlçe hakkında bilgiler paylaştı. Daha sonra misafirlerini Samsunum 2 Gemisi ile Suat Uğurlu Baraj Gölünde gezi turuna çıkardı. Ayvacık İlçesine hayran kaldığını ifade eden Alver "Kesinlikle gelip görülmesi gereken bir ilçe. Doğal tabiat manzarası, oksijeni insanı deşarj ediyor. İnanıyorum ki bu güzel İlçe. Başkan Belur’un gayretli çalışmaları ile hak ettiği konuma gelecek ve zamanla Karadeniz’in turizm potansiyelinin en yüksek olduğu cennetten bir köşe olacak. Karadeniz Bölgesi'nin gözdesi Trabzon’un Uzun Gölü ne ise Samsun’unda Saklı Cennet Ayvacık’ı o konumda olacak. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Belur’u tebrik ediyor bizlere göstermiş olduğu sıcak sohbeti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Belur Samsun Adalet ve Komisyon Başkanı ve Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sn. Kemal Alver ile Yargıtay 6. Ceza Dairesi eski Başkanı Emekli Sn. Celal Altunkaynak’a yapmış oldukları ziyaretten memnun olduğunu belirterek, "İlçemizde sizler gibi değerli Başkanlarımı ağırlamaktan misafir etmekten onur duyuyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz." dedi.

Samsunum 2 gemisi ile yapılan gezi turunun ardından Kemal Alver ve Celal Altunkaynak Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’a keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek teşekkür edip İlçeden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.