BAŞARININ ANAHTARI 'REKABET VE ADALET'

BAŞARININ ANAHTARI 'REKABET VE ADALET'
Her mevkide alternatifli bir kadro yapısına sahip olan Yılport Samsunspor'da futbolcular arasındaki rekabet ve adaletli forma dağıtımı başarıyı getirdi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta en yakın takipçisi Manisa Futbol Kulübünün 10 puan üzerinde bulunan lider Yılport Samsunspor, bu sezon alternatifli kadrosunun ve doğru transfer hamlelerinin meyvelerini yiyor. Her mevkide forma savaşının verildiği kırmızı-beyazlılarda futbolcular arasındaki tatlı rekabet sahaya olumlu yansıyor.

manset-1-017.JPG

Bu sezon yapılan doğru transferler ve devre arasında takıma katılan oyuncuların nokta atışı olması Yılport Samsunspor'a başarıyı getirdi. Kadro derinliği artan kırmızı-beyazlılar özellikle orta alan ve hücumda bol opsiyonlu bir takım haline geldi.

ss1-2241.JPG

TAKIM RUHU ÜST DÜZEYDE
Bu sezon kaleyi teslim alan başarılı file bekçisi Nurullah Aslan, Samsunspor'un başarısında büyük paya sahip olurken defans bölgesinde Yalçın Kılınç, Erkam Reşmen, Ercan Yazıcı ve Veli Çetin kıyasıya rekabet yaşıyor. Sağ bekte Caner Arıcı, hırsı ve dinamik oyunuyla güven verirken, sol bekte Gökhan Meral ve zaman zaman o bölgede görev alan Ramazan Çevik, kendilerini her daim hazır tutmak ve teknik heyetin gözüne girebilmek için performanslarını artırdı. Orta alanı ise özellikle ikinci devreyle beraber bambaşka bir hüviyete bürünen Gökhan Alsan sırtlarken ardından takımın dinamosu haline gelen Ferhat Çulcuoğlu geliyor. Orta sahadaki diğer isimler olan İlyas Kubilay Yavuz, Muhsin Yıldırım, Oğuz Gürbulak da kendilerine verilen göreni layıkıyla yerine getirdiler. Kanat ve hücumlarda ise Bahattin Köse, Atabey Çiçek, Guido Koçer, Ahmethan Köse, Burak Çalık ve İbrahm Halil Çolak'ın birbirleriyle olan tatlı rekabeti, Yılport Samsunspor'u zirveye taşırken, bitime yedi hafta kala kırmızı-beyazlı camiaya şampiyonluk şarkıları söyletti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise bu tatlı rekabeti takımının liderli olarak adaletli bir biçimde yöneterek başarının anahtarı oldu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.