BAŞARILI ÖĞRENCİLER KAYMAKAM TEMİZ'İ ZİYARET ETTİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER KAYMAKAM TEMİZ'İ ZİYARET ETTİ
Ladik'i temsil eden 100. Yıl Ortaokulumuz İl yarı finalinde grubunda birinci olarak finale kalan öğrencileri Ladik Kaymakamı Mustafa Temiz'i makamında ziyaret etti

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında Ladik'i temsil eden 100. Yıl Ortaokulumuz İl yarı finalinde grubunda birinci olarak finale kalan öğrencileri Ladik Kaymakamı Mustafa Temiz'i makamında ziyaret etti.

GRUBUNDA BİRİNCİ OLDULAR
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında Ladik'i temsil eden 100. Yıl Ortaokulumuz İl yarı finalinde grubunda birinci olarak finale kaldı. Ladik Kaymakamı Mustafa Temiz, yarı final grubunda birinci olan 100 yıl ortaokulu öğrencileri Emine Billur Çavuş, Yaren Şener, Sinem Ardanuç ve Muhammet Emin Kaygusuz'u İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, 100 yıl ortaokulu Müdürü İsa Yılmaz, Müdür Yardımcısı Kenan Demirtaş ile birlikte makamında kabul etti.

KAYMAKAM HEDİYELER VERDİ
Kaymakam Mustafa Temiz finalde Terme, Vezirköprü ve Atakum ile yarışacak olan öğrencileri birinci olarak finale kalmalarından dolayı tebrik etti ve başarılar dileyerek hediyelerini takdim etti. Kaymakam Temiz ziyaretine gelen öğrencileri ve 100 Yıl Ortaokulu lçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, 100 yıl ortaokulu Müdürü İsa Yılmaz, Müdür Yardımcısı Kenan Demirtaş'a başarılar diledi. Öğrenciler ise Kaymakama hediyeler ve Kaymakam Temiz makamında kabul ettiği için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.