BAŞARI VAR, SPONSOR YOK !

BAŞARI VAR, SPONSOR YOK !
Aksaray'da düzenlenen B2-B3 (Az görenler) Salon Futbolu Turnuvası'nda şampiyon olan Samsun 1919 Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü 2. lig'e çıkmasının ardından sponsorluk sorunu yaşadıkları belirttiler...

 

 

 

 İnanılmazı başararak kısıtlı bir bütce ile şampiyonluğa ulaştıklarını belirten Samsun 1919 Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Tiftik,"Kulüp olarak çok zorlu dönemler geçirdik. Maddi anlamla tüm sıkıntıları yaşayan oyuncularımız inançları ile şampiyonluğa ulaştılar. Bu gurur ve şampiyonluk tüm Samsun'a armağan olsun" dedi. 


İMKANSIZI BAŞARDILAR MUCİZE GERÇEK OLDU 
Aksaray'da düzenlenen B2-B3 (Az görenler) Salon Futbolu Turnuvası'nda mucizeyi gerçekleştirerek turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Samsun 1919 Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü yeni sezon'da Samsun'u 2. lig'de temsil etmeye hak kazandı. Kısıtlı bir bütçe ile şampiyonluğa ulaşan 1919 Gmrne Engelliler Spor Kulübü yeni sezon öncesi sponsor sıkıntısı ile karşı karşıya. Aksaray'da düzenlenen turnuvada zorlu maçları geride bırakarak şampiyon olduklarını ancak yeni sezon öncesi sponsor sıkıntıları çektikklerini belirten Kulüp Başkanı Özgür Tiftik açıklamalarda bulundu. 

ÇOK SIKINTILI GÜNLER YAŞADIK 
Maddi ve manevi olarak çok kötü bir dönem geçirdiklerini ancak inançları ile şampiyonluğa ulaştıklarını belirten Başkan Tiftik," Samsun 1919 Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü olarak, 2-7 Ağustos 2016 tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenen B2-B3 (az görenler) salon futbolu turnuvasına Samsunumuzu temsil etmek adına katıldık ve burada şampiyon olarak 2.lige yükseldik. Bu süreçte çok zorluklar yaşadık, maddi ve manevi olarak çok kötü bir dönem geçirdik. Hiçbir kurum ve kuruluşun yardımı olmaksızın kendi imkanlarımızla bu turnuvaya katıldık ve şampiyon olmayı başardık. Antrenman için çok fazla şansımız olmadı, gerek spor salonları gerekse mekan temini yönünden çok sıkıntılar yaşadık. 


SAMSUN'A SÖZ VERMİŞTİK VE SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK 
Oynadıkları futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandıklarını belirten Samsun 1919 Engelliler Kulübü Başkanı Özgür Tiftik,"Kısıtlı kadromuzla birbirimize inanarak, güvenerek ve sıkı olarak 1 haftalık çalışmamızla turnuvaya katıldık. Favori gösterilen 4-5 takım arasında biz yoktuk fakat turnuva başındaki 2 maçlık bir süreçte adımızdan söz ettirip şampiyonluk yolunda o takımlara ortak olduk." dedi. Oynadığımız futbolu görenler bizim takımımızı hayranlıkla izledi ve “bir sonraki maçın skoru ne olur?” gibi düşünceler oluşmaya başladı. Finale kadar çok zorlu 2 eleme grubunu lider olarak tamamladık ve finale kalmayı başardık. Finale kalan 2 takım da lige çıkmayı başarmıştı ancak bizim hedefimiz şampiyon olmaktı. Kendimize söz vermiştik, o kupa Samsun’a gelecekti." diye konuştu. 

ÇOK ZORLU BİR DÖNEM BİZLERİ BEKLİYOR 
Bursa’nın Genç Osman Gazi Görme Engelliler takımıyla final maçına çıktık ve çekişmeli geçen bu mücadele 2-2 sona erdi. Uzatmalarda da gol olmayınca penaltılara giden maç sonucu rakibimizi penaltılarda 3-1 yenmeyi başardık. O an ki sevincimiz, o an ki duygu ve hislerimiz anlatılamaz derecedeydi. Şampiyon olmuştuk ve söz verdiğimiz o kupayı Samsun’a getirmiştik. Şimdi hedefimiz 1.lige çıkmak ve burada da şampiyonluklar yaşayıp Samsun'umuzu en iyi şekilde temsil etmektir. Bu süreçte de çok büyük zorluklar bizi bekleyecek bunu biliyoruz ama biz birbirimize inanıp elimizden geleni yaptıktan sonra başarıya ulaşmayı çok iyi bilen bir takımız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.