BAŞARI ÜNİVERSİTESİ LİDER BİTİRDİ

BAŞARI ÜNİVERSİTESİ LİDER BİTİRDİ
Canik Başarı Üniversitesi Basketbol takımı Bölgesel Lig’deki son maçındadeplasmanda Bafra Belediye takımını 71-57 mağlup etti. Bu sonuçlarla önümüzdeki yıl kurulması planlanan 3. Lige çıkmayı garantileyen Samsun temsilcisi, bir üst turda 2. Lige çıkma mü

IŞIK OYUNCULARINI TEBRİK ETTİ
Cezalı oyuncularından yoksun Bafra takımına karşı genç oyuncularına şans tanıyan antrenör Erdem Işık, maç sonunda oyuncularını tebrik etti. Hafta başında İstanbul Abdi İpekçi Spor salonunda yapılan kura çekiminde açılış konuşmasını yapan Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş: “Ligde ilk turu tamamladık ve hafta sonu da ikinci tura başlayacağız. 79 takımla ligimize başladık. Sizlerin ciddiyetine çok teşekkür ediyoruz. Zorluklar, aksaklıklar elbette olabiliyor... Sizlerin emeklerinin hakkını vermek gerekli... Keşke maçlarımız peş peşe, Spor Sergi ruhuyla dört, beş maç oynansa…” şeklinde konuştu.

"BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN"
İkinci turda son 36’nın içinde yer alan Başarı Üniversitesinin rakipleri yapılan kura çekimi sonunda belli oldu. A gurubunda seri başı olarak yer alan Turkuaz Beyazlı ekip, Erzincan Gençlik, 9 Eylül Basketbol İhtisas, Erbaa Spor, Nilüfer Belediyesi ve Turgut Özal Üniversitesi ile aynı grupta mücadele edecek. Guruptaki ilk maç 14 Şubat Pazar günü saat 15.00’de, Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda, Başarı Üniversitesi ile Erzincan Gençlik takımları arasında oynanacak. Kulüp İdari Menajeri Türker Yılmaz, “Hedefimiz bu guruptan en iyi neticeyi alıp bir üst tura çıkmak, maddi manevi desteklerini bizden esirgemeyen,  kulüp başkanımız Harun Bey’den, masörümüz Yasin’e kadar herkese teşekkür ederim. 8 aydır yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Oyuncularımızın büyük bir özverisi var. Genç takımdan A takıma dahil olan yetenekli oyuncularımız ve yeni transferlerimizle bir kadro derinliği sağlamayı hedefliyoruz. Başarı Üniversitesi, öğrencisinden, Rektörüne kadar maçlarımıza geliyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.