''BANA KOMPLO KURDULAR''

''BANA KOMPLO KURDULAR''
Geçtiğimiz günlerde Havza Vakıf Hamamı'nın fuhuş iddialarıyla belediye yetkilileri tarafından kapatılmasının ardından Hamamın işletmecisi Fatih Bıyık 2. idare mahkemesine başvurarak yürütmeyi durdurma kararı aldırdı.

Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesi ise kafaları karıştırdı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Havza Vakıf Hamamı işletmecisi Fatih Bıyık;''Bu bana ve ekmeğime yapılmış büyük bir ihanettir. Olay tamamen Başkanın siyasi bir komplosu, itibarsızlaştırma operasyonudur'' dedi.

EMNİYET NEDEN KAPATMADI?
Hamamda asla fuhuş olayının yaşanmadığını böyle bir olayın vuku bulması halinde hamamın emniyet güçleri tarafından kapatılması gerektiğini ifade eden Bıyık;''Madem fuhuş olayı vardı neden hamam emniyet birimleri tarafından kapatılmadı. Böyle bir olayda benim işletmeci olarak göz altına alınmam gerekirken, bunların hiç birinin yaşanmaması olayın neden gerçekleştirildiğini açıkça ortaya koymaktadır'' diye konuştu.

ADALET BUNUN NERESİNDE?
Vakıf hamamının 20 yıldır kendisi tarafından işletildiğini ve ruhsatının olduğu halde yetkililer tarafından işyeri açma ve kapatma yönetmeliğinin 6. maddesine ilişkin kapatma kararı verdiklerini ifade eden Bıyık,''Madem ruhsat olmadığı gerekçesiyle bu hamamı kapattınız neden ''fuhuştan dolayı kapatıldı'' diyerek bir uygulama yaptınız. Bunun neresinde adalet var, neresinde iyi niyet var'' şeklinde konuştu.

''TÜM HAKLARIMI ARAYACAĞIM''
Hukuk içerisinde tüm haklarını arayarak mücadelesine sonuna kadar devam edeceğini sözlerine ekleyen Bıyık,''Bu operasyon yapıldığında hemen mahkemeye müracaat edip yürütmenin durdurulmasını istedik. Mahkemede bizi haklı görerek yapılan uygulamaya son verip yürütmeyi durdurma kararı verdi. Elbetteki bu olay bununla kalmayacak. Bu işin içinde kim varsa hukuk önünde hesap vereceklerdir. Ceza ve tazminat davalarını avukatım aracılığıyla hemen başlatıyoruz'' dedi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum