BALALAYKA SANAT SEVERLERLE BULUŞTU

BALALAYKA SANAT SEVERLERLE BULUŞTU
1. Uluslararası Samsun Müzik ve Sahne Sanatları Festivali kapsamında, Rusya Devlet Akademik Ulusal Müzik Topluluğu sanatçılarından oluşan Balalayka Grubu'nun, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kent Kültür Merkezi'nde sunulan konserini izledi.

1.Uluslararası Samsun Müzik ve Sahne Sanatları Festivali kapsamında, Rusya'da eğlenceli bir grup olarak sevilen Balalayka Grubu Samsun'lu sanatseverlerle buluştu.
Rusya Devlet Akademik Ulusal Müzik Topluluğu sanatçılarından oluşan Balalayka Grubu; Kayyusha , Kalinka ve Polyushka Polye gibi ünlü Rus halk şarkılarına getirdiği keyifli yorumlarıyla izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Rusya Devlet Akademik Ulusal Müzik Topluluğu, Rus milli çalgılar eşliğinde muhteşem bir orkestrayla Rus halk müziği ve Rusya'nın geleneksel dans örneklerin sunulduğu konserle izleyicilerden tam not aldı.
Konser programına ayrıca Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan ve Eşi, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli, Vali Yardımcıları Hasan Özhan ve Eşi, Mehmet Ali Karatekeli ve Eşi, Salıpazarı Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir ve Eşi, Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, Festival Başkanı Sedat Demirci ve çok sayıda Samsun'lu sanat sever katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.