BAKAN SOYLU'YA HAVZA DAVETİ

BAKAN SOYLU'YA HAVZA DAVETİ
Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında Bakan Soylu’yu Havza’ya Davet Etti

AK Parti Genel Merkezince düzenlenen, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Antalya'nın Kemer ilçesi Beldibi Turizm Bölgesinde bulunan bir otelde gerçekleştirildi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz toplantı için Antalya’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Havza’ya davet etti.
 Başbakan Binali Yıldırım ve birçok bakanın katıldığı toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcoğlu ile diğer belediye başkanları katıldılar.
Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım 'Anayasa değişikliği halk oylamasında kabul edilirse Türkiye bölünecekmiş. Hadi oradan Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücü yetmez. Ana muhalefet partisi genel başkanı adeta FETÖ’cülerle PKK’lılarla HDP’lilerle aynı ağızdan konuşuyor yakışmaz' dedi.
Başbakan Binali Yıldırım 'Ana muhalefet partisi iktidar alternatifidir ana muhalefetin terör örgütlerinin gittiği yoldan gitmesi ana muhalefet partisine zarar veriyor ona sempati duyan milyonlarca vatandaşımızı da rahatsız ediyor. Buradan vatandaşlık görevi olarak, bir partinin genel başkanı olarak değil, diyorum ey Kemal bey bırak bu terör örgütlerinin söylediklerine kulak vermeyi, milletin sesine kulak ver. Millet birlik beraberlik kardeşlik aydınlık Türkiye diyor' şeklinde konuştu.
Toplantı arasında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, toplantıya katılmak için Antalya’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşerek referandum çalışmalarına destek vermesi için Havza’ya davet ederek bir süre görüştü. 
Toplantı sonunda değerlendirmelerde bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz toplantının ülkenin geleceğini ilgilendiren bir süreçte gerçekleştiğini belirterek; “ İnşallah bu toplantı ülkemiz için hayırlara vesile olacak. Belediyecilik deneyimlerimizi arttırmak adına olumlu bir toplantı oldu. Toplantı arasında ise Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelme imkanı bulduk. Kendisini referandum çalışmalarında destek olması için Havza’ya davet ettik.  Sayın Bakanımız Süleyman Soylu bu davetimizi kabul ederek referandum çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayacağını belirterek ilçemize geleceğini beyan etti. İnşallah Bakanımızı Havza’da ağırlama imkanı bulacağız.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.