Bakan Kılıç'tan Esnaf Ziyareti

Bakan Kılıç'tan Esnaf Ziyareti
Samsun sanayi esnafını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

1 Kasım’da yapılacak seçimde sandığa gidilmesini ve  AK Parti”ye destek verilmesini isteyen Bakan Çağatay Kılıç, basın mensuplarına da sürpriz yaparak, onları kamera ile görüntüledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim çalışmalarını sürdürdüğü memleketi Samsun’da sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Sanayi”de yer alan işyerlerinde sahip ve çalışanlarıyla sohbet eden Bakan Çağatay Kılıç”ın seçim turu ilginç görüntülere de sahne oldu.

 Bakan Çağatay Kılıç ziyaret ettiği  iş yerlerinde  faaliyet alanları ile ilgili bilgiler alırken  hatıra fotoğrafı çektirmek  isteyen  çalışanların bu isteğini geri çevirmedi.

 Bakan Çağatay Kılıç basın mensuplarının sorularını cevaplarken bir de sürpriz yaptı. TRT Kameramanı Mehmet Gençali’nin kamerasını eline alan Bakan Çağatay Kılıç, kendisini takip eden gazetecileri görüntüledi. Gazeteciliğin yorucu aynı zamanda da zor meslek olduğunu söyleyen Bakan Çağatay Kılıç,”Halkın sesi, kulağı olarak önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Milletimiz adına Hepimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Bazı siyasilerin Bakanlığına bağlı  İl müdürlüklere  hizmet personeli alımına ilişkin  iddialarını hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, ”Bu iddiaları ciddiye bile almıyorum....” şeklinde konuştu.

 Bakan Çağatay Kılıç, sanayi esnafı ve burada bulunan vatandaşlara 1 Kasım”da sandığa giderek oylarını kullanmalarını istedi. AK Parti iktidarlarının hem Türkiye hem de Samsun’ya yaptığı icraat ve hizmetleri anlatan Bakan  Çağatay Kılıç,”Bize oy verin AK Parti yine tek başına iktidara gelsin,kaldığımız yerden  hizmetlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edelim.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.