BAKAN KILIÇ: "SAMSUNSPOR SİYASET MALZEMESİ DEĞİLDİR"

BAKAN KILIÇ: "SAMSUNSPOR SİYASET MALZEMESİ DEĞİLDİR"
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dün gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde Samsunspor hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Kılıç, " Samsunspor siyaset malzemesi değildir bunu herkes bilsin" dedi.

"HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAMSUNSPOR'A VERİYORUZ"
Samsunspor'un siyaset içine çekilmesine karşı çıkan Bakan Çağatay Kılıç, konuşmasında şunları söyledi:  “Üzerimize atılan iftiralar, ithamlar sabırla bunları dinledik. Biz doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Biz Samsun milletvekili ve Samsunlu olma hasebiyle tabii ki elimizden gelen her türlü desteği  Samsunspor’a veriyoruz. Ama şunu da hiç kimse benden istemesin, kanuna ve kurallara  karşı bir iş yapılmasını hiç kimse benden istemesin. Bunu da açık seçik söylüyorum. Müdahale edebildiğimiz, düzeltebileceğimiz, eksiklik noktasında bir şey varsa ona biz zaten müdahale ederiz. Yakın zamanda  pek de doğru bulmadığımız bir konuda müdahale olduktan sonra müdahil olana kadar bize çok saldırdılar. Daha onlar saldırdı diye biz müdahil olmadık konuya ama konu çözüldükten sonra hiç kimse de açmadı ağzını. Sadece Samsunspor Kulüp Başkanı bazı açıklamalar getirdi ama herkes değil. Saldıranlar hiçbir şey diyemedi. Samsunspor siyaset malzemesi değildir bunu herkes bilsin. Samsunspor şehrimizin takımıdır. İyi günlerimiz de olabilir, kötü günlerimiz de olabilir ama önemli olan kötü günlerimizde bir araya gelip destek olabilmek. İşler iyi gittiği zaman herkes Samsunsporlu, herkes destek oluyor ama işler iyi gitmediği zaman herkes sadece ve sadece eleştiriyor. Öyle olmuyor bu işler değerli kardeşim. Görevini yapmayanlar hesabını Samsun halkına verirler. Şu anda Samsunspor iyi gidiyor. Ama şunu unutmayın ben Türkiye Cumhuriyeti’nin Gençlik ve Spor Bakanıyım herkese adaletle eşit mesafede durmak zorundayım. Gönlümden geçen ayrı onu herkes biliyor, saklamanın anlamı da yok.”


"KANUNLAR VE KURALLAR ÇERÇEVESİNDE DESTEĞİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ"
Yapılan her işte adil olmaya çalıştıklarının altını çizen Bakan Çağatay Kılıç, yapılan yanlış işlerden sonra Samsun’da olumsuz bir şekilde anılmanın güzel olmayacağını dile getirerek “Gönlümüzün desteğini her zaman ortaya koyacağız. Kanunlar ve kurallar çerçevesinde desteğimizi ortaya koyacağız. Siyasete Samsunspor alet edilmesin. O kardeşlerimizi yeşil sahalarda Samsunspor ve Samsun için ter döküyor. Tekrar ediyorum, iyi günde değil zor günde ve sıkıştığımız zamanda ortaya çıkanlar gerçek gönül verenlerdir. Tüm takımlarımıza sportif mücadelelerinde başarılar diliyoruz.” diye konuştu.


"SAMSUNSPOR'A BAŞARI DİLEDİ"
Samsunspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında da Samsunspor’a başarılar dileyen Bakan Çağatay Kılıç, bir aksilik olmadığı sürece  maçı izlemek için orada olacağını söyledi. Sporun birleştirici gücü olduğunun da altını çizerken Bakan Çağatay Kılıç geçen hafta oynanan Samsunspor ve Trabzonspor karşılaşmasını hatırlattı, orada yaşanan güzel ortamın ve Trabzon’un gösterdiği misafirperverliğin mutluluk verici olduğunu belirtti. Bakan Çağatay Kılıç sözlerini birlik ve beraberlik mesajlarıyla bitirdi.Eski Dernek Başkanı Ali Çoban’ın çarşı çatısının onarımı için destek istemesi üzerine Bakan Çağatay Kılıç, çatıyı yapacaklarını söyledi ve “Yapılacak hizmetlerin gerçekleştirilmesinin önünde bir engel yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.