BAKAN KILIÇ MORAL VERDİ

BAKAN KILIÇ MORAL VERDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, finalde Antalyaspor’a penaltılarla kaybeden Samsunsporlu futbolcularla Samsun’a dönüş yolunda tek tek ilgilendi, moral verdi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU VE BAKAN KILIÇ BİRLİKTE İZLEDİ
Samsunspor ile Antalyaspor arasında oynanan PTT 1. Lig Play-Off karşılaşması nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Samsun’da sürdürdüğü seçim çalışmalarına ara vererek final karşılaşması için İstanbul’a giden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bu zorlu mücadeleyi, Dışişleri Bakanı ve Antalya milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte izledi. Maçın ardından morali bozuk olan Samsunsporlu futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri yalnız bırakmayan Bakan Çağatay Kılıç, kafile ile birlikte Samsun’a döndü. Bakan Çağatay Kılıç, dönüş yolunda futbolcularla yakından ilgilenerek tebrik etti ve moral verdi.

"GELECEK SEZON UMUT VERDİ"
Maçın ardından, sergilediği mücadeleden dolayı futbolculara teşekkür eden Bakan Çağatay Kılıç, bir de tebrik mesajı yayınladı. Bakan Çağatay Kılıç, mesajında şöyle dedi:  “Samsunsporumuzu, Antalyaspor karşısında göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Takımımızın, Antalyaspor karşısında göstermiş olduğu mücadele bizlere gelecek sezon için umut verdi. Önümüzdeki sezon Samsunspor’un bu mücadelesini daha da üst seviyelere çıkararak yeniden Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyeceğine olan inancım tamdır." Final karşılaşmasında penaltılarla bir üst lige çıkma fırsatının kaçtığını dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, Samsunspor camiasının duyduğu üzüntüyü öncelikle bir Samsunlu olarak paylaştığını ve desteğinin bundan önce olduğu gibi devam edeceğini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.