BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, MİLLİ KARATECİLERİ KABUL ETTİ

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, MİLLİ KARATECİLERİ KABUL ETTİ
Milli sporcuların ortaya koyduğu kararlılık ve örnek davranışların başarı getirdiğini belirten Bakan Çağatay Kılıç, "Bu başarıların geniş yelpazede avantajlar sağladığını söyleyebiliriz.

En önemli yansımalardan biri de Milli sporcularımızın küçük sporcu kardeşlerimize örnek teşkil etmesi" dedi.


Mücadeleleriyle Herkese rnek Oldular
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'daki Dünya Büyükler Karate Şampiyonası'nda derece alan Milli sporcuları kabul etti. Bakanlık Merkez Binası'nda gerçekleştirilen kabulde Bakan Çağatay Kılıç Milli sporcuları başarılarından dolayı bir kez daha kutlarken, söz konusu başarıların 77 milyon için onur verici olduğunu söyledi. Sporcularımızın ortaya koyduğu kararlılık ve örnek davranışların başarıyı getirdiğini belirten Bakan Çağatay Kılıç, “Bu başarıların geniş yelpazede avantajlar sağladığını söyleyebiliriz. Bu noktada en önemli yansımalardan biri de Milli sporcularımızın birer örnek isim olarak, yaşça küçük olan sporcu kardeşlerimize örnek teşkil etmesi ” dedi.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın Spora Olan Yakınlığı Başarılarda Büyük Bir Etken”
Uluslararası spor organizasyonlarında ülkemizi temsil eden sporculara en üst noktada destek sağlandığına dikkati çeken Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti: “Son yıllarda Bakanlığımızca branş farkı gözetmeksizin sporun her alanına önemli boyutlarda desteklerde bulunduk. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın spora olan yakınlığı da büyük bir etken olarak başarıların ivme kazanmasını sağladı.” Bakan Çağatay Kılıç görüşmenin ardından Milli sporcularımıza hediye verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Çağatay Kılıç'ın kabulünde milli sporcularımızla, ülkemizin karate alanında elde etmiş olduğu başarılardan gelecek hedeflerine, sporcularımızın yaşadığı sıkıntılardan bu sıkıntıların giderilme noktasında atılacak adımlara kadar çok sayıda konu da görüşüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.