SAVUNMADA ZAFİYET PUAN KAYBINI GETİRDİ

SAVUNMADA ZAFİYET PUAN KAYBINI GETİRDİ
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde üçüncü maçında deplasmanda Başkent Akademi Futbol Kulübü karşısında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Yılport Samsunspor deplasmanda konuk olduğu Başkent Akademi Futbol Kulübü'ne karşı geriye düştüğü maçta öne geçse de skoru koruyamadı. Rakibin atakları karşısında savunmada çok basit hatalar yapan kırmızı-beyazlılar, ikinci devre hücumda da etkisiz olunca puan kaybı kaçınılmaz oldu.

23434235re-1.JPG

İLK YARIDA ÜÇ GOL
Maça etkili başlayan Yılport Samsunspor, rakibin savunmadan çıkardığı uzun bir topta savunmada adeta uyuyunca Başkent Akademi Spor Kulübü, Ahmet Sun'un golüyle 13. dakikada 1-0 öne geçti. Golden sonra hücumda oyuna ağırlığını koyan Yılport Samsunspor, 17. dakikada Gökhan Alsan ile eşitliği yakaladı. Beraberlik golünden sonra baskısını iyice artıran kırmızı-beyazlılar 44.dakikada Bahattin Köse'nin ayağından bulduğu gol ile devre arasına 2-1 önde girdi. 

23434235re-13.JPG

ETKİSİZ OYUN
İkinci yarıda hücum anlamında etkisiz bir oyun ortaya koyan Yılport Samsunspor, rakibi cesaretlendirdi. 62.dakikada Başkent Akademi Futbol Kulübü savunmada kaybedilen top sonrası penaltı vuruşu kazandı. Penaltıyı gole çeviren Bilal Aziz maçın sonucu tayin etti. Yılport Samsunspor, Ankara deplasmanında iki puan bırakarak Samsun'a döndü.

23434235re-10.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.