BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN DUYGUSAL ANMA TÖRENİ

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN DUYGUSAL ANMA TÖRENİ
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Türk devriminin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde geleceği emanet ettiği öğretmenler ve öğrenciler tarafından törenlerle anıldı.

Bahçeşehir Koleji 19 Mayıs ve Atakum Kampüsleri öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan törenlerde katılımcılar zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Törenler, 9.05’te siren sesi eşliğinde saygı duruşu ve ardından “İstiklal Marşı”mızın okunması ile başladı.

dsc-0099.JPG
'Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.'19 Mayıs Kampüsünde Atatürk'ün bu anlamlı sözünü salonda özel olarak hazırlanmış anı defterinin üzerinde görenler duygu dolu anlar yaşadı. Programda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan konuşmalara ve şiirlere yer verildi. Anma törenine katılan idareci, öğretmen, öğrenci ve veliler Atatürk'ü her geçen yıl artan bir özlemle andılar. Program Atatürk'ün sevdiği şarkıların söylenmesiyle sona erdi.

dsc-0172.JPG

Atakum Kampüsünde ise saygı duruşunun ardından kampüs müdürünün konuşması ve öğrencilerin şiirleriyle devam eden program, öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı “Yaşamaya Dair” adlı oratoryo gösterisi ile sona erdi. Oratoryo gösterisini büyük bir gururla canlandıran öğrenciler, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

dsc-0102.JPG

Bu anlamlı ve duygu dolu törenlerin yanı sıra iki kampüsün görsel sanatlar öğretmenleri tarafından hazırlanan “Atatürk ve 10 Kasım” temalı çalışmalar misafirlere adeta görsel bir şölen yaşattı.

dsc-0017.JPGdsc-0018.JPGdsc-0119.JPG

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN DUYGU YÜKLÜ ANLAM TÖRENİ

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN DUYGU YÜKLÜ ANLAM TÖRENİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.