BAHATTİN TAKIMINI SIRTLIYOR

BAHATTİN TAKIMINI SIRTLIYOR
Yılport Samsunspor'un deneyimli golcüsü Bahattin Köse, Trabzon deplasmanında yaptığı hat-trick ile gol krallığında zirveye oturdu.

Geçen sezon rakip filelere bıraktığı 14 golle kırmızı-beyazlılar adına en çok skor üreten oyuncu olan Bahattin Köse, 2019-2020 sezonunda henüz 13 hafta geride kalmasına rağmen 11 gole ulaştı.  Bu sene içeride oynanan ilk iç saha maçı olan Pendikspor mücadelesinde kendisi adına gol perdesini aralayan Köse, Başkent Akademi Futbol Kulübü, Tarsus İdman Yurdu, Afjer Afyonspor ve İnegölspor maçlarının ardından Zonguldak Kömürspor ağlarını havalandırdı. Geçen hafta Hacettepe Spor Kulübü'ne de gol atan Köse, Trabzon deplasmanında ise kaydettiği 3 golle gol krallığında zirveye kuruldu. 

vvvv.jpg

İÇ SAHA DIŞ SAHA FARKETMEZ
Hem iç sahada hem de dış sahada attığı gollerle Yılport Samsunspor adına bu sezon da en skorer oyuncu konumunda olan Bahattin Köse, henüz 13 hafta geride kalmasına rağmen 11 gole ulaştı. Geçen sezonki gol sayısının üzerine çok rahat çıkacağı öngörülen deneyimli forvet, özellikle deplasman maçlarında attığı kritik gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Afjet Afyonspor ve İnegölspor deplasmanlarında attığı gollerle takımına galibiyeti getiren tecrübeli golcü, Zonguldak Kömürspor maçının ardından Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü deplasmanında da sahneye çıkarak rakip kaleye bıraktığı üç golle galibiyetin mimarı oldu. Bu sezon attığı gol sayısını 11'e çıkaran Bahattin Köse, 11'er gollü Serdar Deliktaş (Manisa FK) ve Taha Balcı (Hekimoğlu Trabzon) ile birlikte gol krallığını paylaştı.

bbb.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.