BAHATTİN MANİSA'YA DA ATACAK

BAHATTİN MANİSA'YA DA ATACAK
TFF 2.Lig'in gol kralı konumunda bulunan ve Yılport Samsunspor en skorer oyuncusu olan Bahattin Köse, Manisa Futbol Kulübüne bileniyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor'un tecrübeli forveti Bahattin Köse hem kariyerinde hem de ikinci yılında formasını terlettiği Samsunspor'da en parlak dönemini yaşıyor. Geçen sezon rakip filelere bıraktığı 14 golle kırmızı-beyazlılar adına en çok skor üreten oyuncu olan Bahattin Köse, 2019-2020 sezonunda 20 maçta 17 gol ve 4 asistle adeta parmak ısırtıyor.

manset-2-010.JPG

Bu sene 19 Mayıs Stadyumunda ve deplasmanda oynanan kritik mücadelerde takımını sırtlayan tecrübeli oyuncu, ligin ilk yarısında boş geçtiği Manisa Futbol Kulübüne karşı bileniyor. Rakip fileleri sarsarak kırmızı-beyazlılara şampiyonluk yolunda avantaj sağlamak isteyen Köse, hafta boyunca hem takımla kritik mücadeleye hazırlacak hem de bireysel olarak çalışmalarını sürdürecek.

manset-1-013.JPG

GOLLE BULUŞMAYI ÇOK İSTİYOR
Hem iç sahada hem de dış sahada attığı gollerle Yılport Samsunspor adına bu sezon da en skorer oyuncu konumunda olan Bahattin Köse, bu sezon 20 maçta 17 gol ve 4 asistle kırmızı-beyazlılara katkı sağladı. Sezon başından bu yana şampiyonluk için yarışan Yılport Samsunspor ve Manisa Futbol Kulübü arasındaki çekişme cumartesi günü Manisa'da zirve yapacak.

manset-1-011.jpeg

İlk devrede oynanan mücadele 2-2 tamamlanmış, tecrübeli golcü Atabey Çiçek attığı iki golle Samsunspor'a beraberliği getirmişti. İlk maçta rakip fileleri sarsamayan deneyimli oyuncu Bahattin Köse, cumartesi günü Manisa'da atacağı gol veya gollerle hem krallığını sürdürmek hem de kırmızı-beyazlılara şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlamak istiyor. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.