BAHAR KONSERİ...

BAHAR KONSERİ...
Dünyaca Ünlü Kazakistan Sanatçıları “Bahar Konseri”ile Samsunda…

Samsun Devlet Opera ve Balesi, havaların ısınmaya başladığı ve baharın yüzünü iyice gösterdiği bu günlerde zamanın ruhuna uygun bir “Bahar Konseri” ile dinleyicilerle buluşacak.

Kazakistan Astana Opera Müdür ve Sanat Yönetmeniolan Keman Sanatçısı AimanMussakhajayeva ve Kazakistan Opera sanatçısı ShakhimardanAbilovkonuk olarak yer aldığı “Bahar Konseri”11 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de,Atakum’da Yeşilyurt AVM yanındaki Atakum Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Konserin orkestra şefliğini MikhailIskrov yapacak.

Seda Ortaç ve ShakhimardanAbilov’un solist olarak yer alacağı konserde Dünyaca Ünlü besteciler G.Verdi, G.Bellini,J.MassenetveBizet’in eserlerini seslendirecekler. Onur Türkeş’in solist flüt sanatçısı olarak katılacağı Bahar Konseri, Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde gerçekleşecek.

Ünlü opera aryalarından özel bir seçkinin yanı sıra uvertürlerin ve bölümlerin de yer alacağı, arasız 1 saat olarak gerçekleştirilecek konser için biletler Biletivasitesinden ve gişelerden alınabilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.