BAFRA'YI KÖPEKLER SARDI

BAFRA'YI KÖPEKLER SARDI
Her gece sabah 04:00 sularında özellikle Gençlik Caddesive İshaklı'da araba bağırtmalar, acı fren sesleriyle sinir bozmalar devam ederken bir de buna başı boş köpekler de eklenince ilçe adeta köy görüntüsü vermeye başladı.

 Bir yanda Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Anırı çevresi çiçeklerle süslenip köpeklerden koruma amacıyla etrafı tel çitlerle kapatılırken, 7 Ağustos Cuma akşamı, vatandaşlar, gölgede 35 dereceye varan aşırı sıcaklıktan kendilerini sokaklara atıp serinlemeye çalıştılar.

İşte o sözü edilen tarihte, saat 22.30 sularında, İshaklı Mahallesi'nde halkın yoğun olarak oturup çay içtikleri bir çay ocağının önünde bir anda belitren 7 iri yarı köpek; görenleri adeta şok etti. Köpeklerin bir kısmı bir arada diğerleri ise başka alanlara yayıldılar. Vatandaşlar ise gördükleri bu manzara karşısında adeta şaşırdılar. Bu hayvanlar eğer sahipsizse köpek barınaklarına yok sahipliyseler sahiplerince oto-kontrol altına alınmaları gerekli. Yoksa ilçe mi köy mü ne olduğu bilinmez bir yerleşim yerinde; korku ve endişeyle yaşamaya devam edeceğiz ki bu da Bafra gibi turizmde hamleler yapmaya ve sosyal bir şehir olmaya kararlı bir ilçeye hiç yakışmıyor. Görevlileri göreve davet ediyoruz.

Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.