BAFRALILAR İSTANBUL’DA BULUŞACAK

BAFRALILAR İSTANBUL’DA BULUŞACAK
Bafralılar 19 Şubat’ta İstanbul’da kahvaltıda bir araya gelecekler

Bafra Düzköy’lüler Derneğinden BADEF  Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu’na ziyaret yapıldı.

Bafra Düzköy’lüler Derneği İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu’nu ziyaret etti.

İstanbul Samsun Bafra Düzköylüler Derneği 19 Şubat Pazar günü  büyük buluşmaya hazırlanıyor

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF)'e bağlı İstanbul Samsun Bafra Düzköy’lüler Derneği “ Birlik Ve Beraberlik “ olarak hedef yaptığı buluşma etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Dernek 19 Şubat Pazar günü saat : 09.00’da derneğin 10.Yıl dönümü nedeniyle ‘’Birlik ve Beraberlik’’ amaçlı kahvaltı programı düzenleyecek.
İstanbul Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenecek büyük katılımın beklendiği kahvaltı programı için İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF)'e bağlı İstanbul Samsun Bafra Düzköylüler Derneği Başkanı Kerem Alışkan beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salih Sağlam ve Kadir Şenyurt ile davetiyeleri dağıtmaya başladılar.

Program hakkında bir açıklama yapan İstanbul Samsun Bafra Düzköylüler Derneği Başkanı Kerem Alışkan,
‘’ Bizler Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde onlarında destekleriyle devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çalışmalarımızda hız kesmeden devam ediyoruz. Şimdide dernek olarak 19 Şubat 2017 Pazar günü saat : 09.00’da 10.Yıl dönümü nedeniyle İstanbul Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesislerinde ‘’Birlik ve Beraberlik’’ amaçlı kahvaltı programı düzenliyoruz. Bunun içinde davetiyelerimizi dağıtmaya başladık.

Bağlı bulunduğumuz İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu’nu ziyaret ederek davetiyemizi verdik.

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu Başkanımız yaptığı çalışmalar, dernekler, sivil toplum örgütleri ile arasındaki istişarelerle BADEF’e-Bafralı Derneklere İstanbul’da bir ivme kazandırmıştır.

10.yıl programı için davetiyemizi Yönetim Kurulu Başkan yardımcılarımız Salih Sağlam ve Kadir Şenyurt ile birlikte tüm hemşehrilerimiz adına takdim ettik.’’dedi.

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ise,İstanbul Samsun Bafra Düzköy Derneği 10.yıl programı davetleri için Dernek Başkanı Kerem Çalışkan, Başkan yardımcıları Salih Sağlam ve Kadir Şenyurt’a , tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek tüm derneklerimizin her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz diyerek birlik, beraberlikten söz etti. Emrah ŞAHİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.