Bafra Sera OSB'ye İnceleme ve Ziyaret

Bafra Sera OSB'ye İnceleme ve Ziyaret
Bafra Sera OSB'ye İnceleme ve Ziyaret

Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, Kredi izleme ve değerlendirme koordinatörü Aylin İnan, İmar ve inşaat koordinatörü Fikret Işıkçı Bafra Sera OSB yi ziyarete gelerek sona gelinen çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, Bafra Sera OSB de gerekli izlenimlerini  yaptı ve Projenin gerçekleştirileceği arazinin şimdiye kadar Türkiye de gezilen ve  incelenen yerlerdeki bu iş için en uygun yer olduğunu vurguladı. Projenin gerek bürokrasi gerekse evrak takip sürecinde emeği geçen kurumlara teşekkür etti. Kendilerine kalan bölümle ilgili bilgiler aktaran Oruç, 2018 başlarında alt yapı çalışmalarının başlayabileceğini müjdesini verdi.

Arazilerin incelenme sonrası Bafra TSO Başkanlığında Bakanlık Temsilcileri , Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsa Başkanı Sayın Namık Kibaroğlu  ile Sera OSB toplantısı gerçekleştirdi.

Sera Organize Sanayi Bölgesinde gelinen son durum değerlendirildi. Sera OSB içinde küçük bir kısmını kapsayan özel mülkiyet alanının kamulaştırılma işlemi başlatılmış olup kamulaştırmanın bu yıl içerisinde sonuçlandırılması için çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir, bununla birlikte alt yapı projeleri hazırlanarak en kısa zaman içersin de altyapı çalışmalarının başlaması için görüş birliğine varıldı. Oktay ZERRİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.