BAFRA PROTOKOLU' NDAN GAZİLERİMİZE ZİYARETLER

BAFRA PROTOKOLU' NDAN GAZİLERİMİZE ZİYARETLER
Yapılan ziyaretlerde, gazimiz Cemal Koç’un ailesi memnuniyetini dile getirdi.

1950 yılında Türkiye’den Kore’ye 1. Kafile ile giden Kore Gazimiz, 1929 doğumlu Cemal Koç’u Muharip Gaziler Derneği Bafra Şube Başkanı Rahmi Şahin , Kore ve Kıbrıs Gazilerimiz’ le birlikte Sahil Kent Mahallesi’ nde ikamet eden Kore Gazimiz Cemal Koç’un ailesini; Kaymakamımız Sayın Ali Fuat Türkel Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin ziyaretlerde bulundular.

Kaymakamımız Ali Fuat Türkel “ Gazilerimiz devletimizin övünç madalyalarıdır. Sizlerin varlığı bizlerin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Bu vatanın bireyleri olarak siz Kıbrıs ve Kore Gazileri’ mizin ziyaretlerine giderek isteklerinin sıkıntılarını dinleyip, devletimiz imkanlarıyla her zaman yanınızda olmaktan gurur duyuyoruz.

Bu vatan uğrunda “ Ezan Susmaz, Bayrak İnmez “ sesleriyle yankılanarak, bu ülkede hepimiz birer Mehmet’ iz. Bu Mehmetler’ i de yalnız bırakmamak bizlerin bir görevidir.

Daha önceleri ziyaretlerimizle; ilçemizde vatanın her köşesinde görev almış, vatan ve bayrak için şehit düşmüş asker ve polis şehit ailelerini ziyaretlerde bulunduk.

Askerlerimiz ve Polis Teşkilatı’ nda, ilçemizde ikamet eden Gaziler’ imize ziyaretlerimizi gerçekleştiriceğiz. “ dedi.

 Oktay ZERRİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.