BABASINA BENZEYENLER KAZANDI

BABASINA BENZEYENLER KAZANDI
Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından Babalar Günü'nde, “Benim Babam Kimselere Benzemez, Bana Benzer” adlı fotoğraf yarışması düzenlendi.

Yarışma sonunda birbirlerine en çok benzeyen baba ve kız ödüllendirilirken, tüm katılımcılara da sürpriz hediyeler verildi.

Baba ve Çocuğa Kol Saati Hediye
Samsun'da sosyal yaşama kattığı farklılıklarla hayatı renklendiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Babalar Günü'nde de özel bir etkinliğe daha imza attı. Babasına benzediğini düşünenlerin büyük katılım gösterdiği yarışmada jürinin yaptığı değerlendirme sonunda birbirlerine en çok benzeyen baba Serdar Çağdaş ve kızı Elif Deva Çağdaş iki adet Swatch marka kol saati kazandı.

Yarışmanın birincisi baba-kız
Yarışmada birinciliği elde eden Babalar Günü'nün en talihli babası Serdar Çağlar kızının kendisine benzerliğinden gurur duyduğunu söyledi. Tekrar baba olmanın sevincini yaşayan Çağlar, gelecek yıl yarışmaya oğlu ile katılacağını belirtti. İkinci kez baba olma mutluluğunu yaşayan Serdar Bey' e ve kızı Elif Deva' ya hediyeleri, eşinin doğum yaptığı hastanede Piazza Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi tarafından teslim edildi. Yarışmanın tüm katılımcılarına da çeşitli sürpriz hediyeler verildi.

Tüm katılımcılara sürpriz hediye
Baba ve çocuklarının birbirlerine en çok benzedikleri fotoğraflarıyla katıldığı yarışma, tüm AVM ziyaretçileri tarafından da yoğun bir ilgiyle izlendi. Babalar ve çocukları böylesine anlamlı ve esprili bir yarışma düzenledikleri için Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi yetkililerine teşekkür ettiler. İlknur Aslandağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum