'Baba Destek Programı' tamamlandı

'Baba Destek Programı' tamamlandı
Samsun Bilim ve Sanat Merkezi'nde “Baba Destek Programı"nı tamamlayan anne ve babalara sertifikaları verildi.

Samsun Bilim ve Sanat Merkezi binasında düzenlenen sertifika törenine, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı ve İlkadım İlçe Milli eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, Baba Destek Programı’na katıldı.
Program aile bireylerin değiştiğini ve olumlu yönden etkilediğini vurgulayan Psikoterapist Uzman Piskolag Danışmanı Fatih Ordu;"Evde aile yaşantısında ve toplumsal yaşantımızda demokratik tutum becerilerimizi geliştirmeye yönelik çalışıyoruz. Ebeveyn olarak bu tutumlarımızla ilgili farkındalıklarımızı geliştirerek davranışlarımızda farkılaşmanın oluşmasına uygun ortam sağlamaya çalışıyoruz" dedi.
Yapılan programın ebeveynler üzerinde çok olumlu olduğunu belirten Samsun Bilim ve Sanat Merkezi Müdüresi Nazan Armutlu konuşmasında “Merkezimizde 13 hafta süreyle gerçekleştirilen Baba Destek Eğitimi programının içerisinde iki oturumda anne eğitimi şeklinde gerçekleşmiştir. Bizler bu program aracılığıyla yetişkinlerin gelişimine katkı sağlamaya çalıştık. Bu şekilde aile eğitimlerine devam edicez.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından programa katılan velilere sertifikaları verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.