Ayvacık Belediyesi'nden Akülü Tekerlekli Sandalye Yardımı

Ayvacık Belediyesi'nden Akülü Tekerlekli Sandalye Yardımı
Ayvacık Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara el uzatmaya devam ediyor.

 İlçenin Söğütpınar Mahallesinden yürüme engelli olan Sevim TAŞ’a Belediye tarafından Akülü Tekerlekli Sandalye yardımı yapıldı.

Komşularının aracılığı ile Ayvacık Belediyesine ulaşan yardım talebine Belediye Başkanı Mustafa Belur duyarsız kalmadı. Başkan Belur, "Belediye olarak ilçemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde yardım eli uzatmaya çalışıyoruz. İlçemize hizmet etmenin yanı sıra mağdur durumda olan vatandaşlarımızın da yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Her yapılan yardımlarda ihtiyaç sahibinin gözlerindeki sevinci gördüğümde içinde bulunduğum mutluluğu tarif edemem. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin." dedi. Sevim Taş sahibi olacağı Akülü Tekerlekli sandalyeyi almak için bugün Ayvacık Belediyesi'ne geldi. Akülü Tekerlekli sandalye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Ersoy, Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat tarafından sahibine teslim edildi.

Kendisine Akülü Tekerlekli Sandalye verilen Sevim Taş "Gerçekten bu tekerlekli sandalyeye çok ihtiyacım vardı. Belediyemizden, Başkanımız Mustafa Belur’dan Allah razı olsun" diyerek sevinç gözyaşlarına boğuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.