AYVACIK BELEDİYE BAŞKANI'NDAN BASINA İFTAR YEMEĞİ

AYVACIK BELEDİYE BAŞKANI'NDAN BASINA İFTAR YEMEĞİ
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Samsun yerel basın mensuplarına iftar programı düzenledi. Samsunum 2 gemisinde gerçekleşen iftar programına Samsun basın mensuplarından bir kısmı katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinin ardından basın mensupları ile çay içip sohbet eden Belediye Başkanı ilçe hakkında bilgiler verdi.

AYVACIK SANDIKTAN DIŞARIYA ÇIKTI
Basın mensuplarına konuşan Belediye Başkanı Mustafa Belur ” Öncelikle bu Mübarek Ramazan ayında siz değerli basın mensuplarını ilçemde ağırlamaktan onur duyuyorum.Sizleri çalışma arkadaşlarım olarak görüyorum.Saklı Cennet’imize hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Sizlerinde gördüğü üzere Ayvacık kitli kaldığı sandığından dışarıya çıkmış kabuğunu kırmış dünyaya açılmaya hazırlanan saklı bir cennet.

AYVACIK TURİZM BÖLGESİ 
Turizm bölgesi ilan edilmemiz ile birlikte bizler ilçemiz için kollarımızı sıvadık. Bu şirin ilçeyi Samsun’umuzun ve dünyamızın odak noktası bir ilçe olmasını nasıl sağlarız diye istişaresini yaptık.Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Akif Çağatay Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Yusuf Ziya Yılmaz’ın katkılarıyla projeler geliştirdik ve çalışmalar başlattık. Kent Meydanı Projesi, Su Sporları Merkezi Projesi, Kapalı Spor Salonu Projesi ve Sağ-Sol Sahil çalışmaları gibi projeler geliştirdik ve bitirme noktasına getirdik. İlçemiz bilindiği üzere doğa turizmine oldukça elverişli olup doğa sporları tutkunları ve su sporları tutkunları açısından eşsiz bir potansiyele sahip olduğundan spor kompleksi çalışmalarımızı hızlandırarak ilçemizi spor ilçesi kimliğini kazandırma çabasındayız.

DOĞA  ALANI İNŞA EDİLECEK
Bunun yanı sıra ilçemiz terice mevkiine Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’ın desteği ile doğa yaşam alanı inşa edeceğiz.Konaklamada içerisinde olmak üzere yerli ve yabancı turistlerimize doğa ile iç içe olacağı her türlü ihtiyacını karşılayacağı ve güzel vakit geçireceği bir yaşam alanı sunacağız. İlçemiz turizm alanında kendini geliştirme yolunda hızla ilerliyor ve dünyaya açılıyor.Daha şimdiden ilçemizi gezip görmek için birçok yerli ve yabancı turist misafir ediyoruz.” dedi. 

SAMSUNUN GÖZDESİ OLACAK
Muhabirlerin 5 yıl sonra Ayvacık ilçesini nerede görüyorsunuz sorusuna cevap veren Belediye Başkanı ” Farklı doğası ile göz dolduran Ayvacık 5 yıl sonra Samsun’un gözde bir ilçesi Türkiye'nin ise görülmeye değer bir yöresi olacak.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.