AYŞE ARMAN’A SAMSUNLULARDAN YOĞUN İLGİ

AYŞE ARMAN’A SAMSUNLULARDAN YOĞUN İLGİ
Anneler Günü için Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin konuğu olan ünlü gazeteci Ayşe Arman, Samsunluların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kırmızı bavulu ile çıktığı sahnede herkesin hayatından parçalar paylaşan Ayşe Arman izleyenlerden tam not aldı.

Samsun’da sunduğu kaliteli ve avantajlı alışveriş fırsatlarının yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de şehrin çekim merkezi olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Anneler Günü özel konuğu Ayşe Arman oldu. 1940’lardan kalma eski, kırmızı bir bavulla sahneye çıkan ünlü gazeteci bavulun içindekilerle herkesin hayatına dokundu.

Anneler Günü’nü kutladı

Piazza’daki söyleşi programına tüm kadınların, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başlayan Ayşe Arman, kendi annelik hayatına ilişkin açıklamalarda da bulundu. Kızının hayvanları çok sevdiğini belirten Arman, hayvanlar da evlat diyerek hayvan sevgisini çok ciddiye aldığını belirtti.

Anneliğin sadece doğurmak olmadığını, bir başkasını kendinden daha çok sevmek olduğunu belirten Ayşe Arman; “Annelik muhteşem bir şey ama kadın kişiliğini, kimliğini, üretkenliğini kaybetmemeli” dedi.

“Benim için annelikten daha önemli şeyler vardı”

Geç yaşta anne olduğunu belirten Ayşe Arman, evlenene ve çocuk sahibi olana kadar bunun değerini anlayamadığını dile getirdi. “Benim için annelikten daha önemli şeyler vardı” diyen Arman, hayatının büyük bir kısmında hep seyahat etmek istediğini, merak ettiği her şeyi görmek, denemek istediğini ve bunları gerçekleştirdiğinin de altını çizdi. Hayatında yapmak istediği her şeyi yapabildiğini bu nedenle geç anne olmanın güzel bir şey olduğunu söyleyen Arman, kızı Alya doğduğunda dünyanın durduğunu belirtti.

“Emzirmek çok acayip bir duygu”

Kızı Alya’nın doğumuyla birlikte yepyeni birçok duyguyu da tattığını belirten Ayşe Arman, emzirmenin çok acayip ama mükemmel bir duygu olduğunu belirtti. Anne ve çocuk arasındaki bağın önemine vurgu yapan Arman, kızıyla olan ilişkisini “sanki bir kozanın içindeydik…” şeklinde tanımladı.

Kırmızı Bavul’dan çıkanlar hem gülümsetti hem düşündürdü

Sahneye birlikte çıktığı kırmızı bavulunun içinden kadınların hayatlarına dair birçok eşya çıkaran Ayşe Arman, kadın olmanın zorluğunun bir kez daha altını çizdi. Her şeyin kadından beklendiği bir ülkede yaşadığımızı söyleyen Arman, kadınların çok güçlü olmaları gerektiğini belirtti.

Bavuldan çıkardığı her eşya ile izleyenlerin hayatlarına dokunan Ayşe Arman, bu ülkede kadından hem kendine, hem eşine hem çocuklarına bakması, onlarla ilgilenmesi, hiçbir şeyin eksik olmamasının beklendiğinin altını çizdi. Söyleşi esnasında izleyenlerin soru ve düşüncelerini de dinleyen Ayşe Arman, etkinliğin sonunda izleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarıyla bolca fotoğraf çektiren Arman, alkışlarla uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.