Aydın Kaya’dan esnaf ziyaretleri

Aydın Kaya’dan esnaf ziyaretleri
Havza Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti.

Siyasi çalışmalar kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet eden Havza Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya aday gösterilmesi ve belediye başkanlığı görevine gelmesi durumunda hayata geçireceği projeler hakkında esnaflar ve vatandaşlara bilgiler verdi.

Havza Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya hazırladıkları projeler ile Havzanın hızlı bir büyüme potansiyeli olduğuna dikkat çekerek, “ Allah nasip ederde göreve esnafımız ve halkımız için çalışacağız. Havza tarih, termal ve doğası ile bölgede turizm potansiyeli olan bir ilçe. Bu dinamikleri hayata geçirecek projelerimiz hazır. İlçemizde esnafından, küçük sanayi sitelerine ve halkımıza fayda sağlayacak projelerimiz gerekli hassasiyet ile hazırlandı. Havzanın değişimi ve gelişimi için yola çıktık. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Havza Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan sayın Halit Doğan’ı tebrik eder ve başarılar dilerim. Samsun Sayın Halit Doğan ile çok daha güzel yerlere gelecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.