Aydemir Adaylığını Açıkladı

Aydemir Adaylığını Açıkladı
Çarşamba Ziraat Odası Başkanlık seçimlerinde adaylığını açıklayan Muammer Aydemir, Çarşamba Göl restorant da Muhtarlar ve Ziraat 0dası delegeleriyle bir araya geldi.

Aydemir yapmış olduğu konuşmasında ''Çarşamba Ziraat Odamızın önümüzdeki hafta yapılacak seçiminde ben ve arkadaşlarım bu işe talip olduk, adaylığımızı açıkladık. Ben ve yönetimim seçildiğimizde Çarşamba Ziraaat Odamızı aktif çalışmalarla görevimizi sürdüreceğiz. Çünkü çiftçilerimizin sorunlarını önemsiyoruz. Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken, odamızdaki delege arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde bunu gerçekleştireceğiz'' dedi.

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL DAVAMIZ
Çarşamba Ziraat Odası Başkan adayı Aydemir '' Başkan seçildikten sonra tek başına değil delege arkadaşlarımızla çalışmalarımızı yapacağız. Odamızı daha etkili, daha etkin kılacağız. Çiftçilerimizin sorunlarını gündemde tutmalıyız. Tabiki, bunları sizlerle düşünerek beraber karar vererek yapacağız. Bu çalışmalarımızı daha etkin ve güçlü yapabilmemiz için ülkemizin her bölgesinde çeşitli organisazyonlar düzenleyeceğiz.

BİZ VAR, BEN YOK
Kimseyle kavgalı, gergin ve söylentilere dayalı bir anlayışın yönetimi olmayacağız. Yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleriyle uyuımlu, koordineli çalışarak çitçilerimize yardımcı olacağız. Genç dinamik bir kadroya sahibiz. Herkesle devamlı görüş alışverişi yapmak bizim temel yapımız olacaktır.

DEDİKODULARA İNANMAYIN
Adaylığımız sürecinde, Odanın 2-3 trilyon parasının olduğu, bunun çarçur edileceği ve başka amaçlarla kullanacağımız için aday olduğumuz söyleniyor. Bu son derece çirkin bir iftiradan ibaretdir. Odamızın 2014 yılından 200 bin TL;  2015 yılı ÇKS gelirinden 300 bin TL olduğu, bunun da 89 bin TL'si Genel Merkeze katkı payı olarak gönderildiği tarafımca gayet iyi bilinmektedir. Geri kalan miktar da odanın hesabındadır. Bu tür yalanlara ve karalamalara inanmayın '' diye konuştu.
EMİN İNAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.