‘Ayakta Kal’

‘Ayakta Kal’
16 Ocak Cuma günü sinema severlerle buluşan yerli yapım 'Ayakta Kal' filmi Samsun'da büyük beğeni topladı. Filmi gösterime girdiği andan bugüne kadar toplam Bin 200 kişi izledi.

FİLMİN KÜNYESİ
Başrollerini Sinem Kobal, Mehmet Aslan, Oğuzhan Yıldız ve Okan Karaca'nın paylaştığı 'Ayakta Kal' adlı sinema filminin yönetmen koltuğunda Adnan Güler vardı.
Yönetmenliğini Adnan Güler 'in yaptığı film, devlet okulu ve özel okul arasındaki statü kavgası ve arada doğan bir aşkı konu alıyor. 'Ayakta Kal', Türkiye 'de 'Astla Pes Etme' adıyla sinemaya giren Never Back Down'un filmini çağrıştırsa da, oyuncu kadrosunun ilgi çekici olması nedeniyle Samsun'da ilgiyle izlendi. İzleyiciyi hem güldürmeyi hem de ağlatmayı hedefleyen film, amacına ulaşmış gibi görünüyor. Zira filmi izleyenlerin yorumlarından bu amaçlarına ulaştığı görülüyor. Filmi izleyemeye gelen öğrenciler hoş bir Türk filmiyle karşılaştıklarını söyledi.

HEM DUYGUSAL HEM KOMİK
Öğrenci olan ve filmi merak edip izlemeye gelen Yurdagül Yaman, “Oyuncuları çok sevdiğim için geldim. Sinemayı zaten çok seviyorum. Son dönemlerde Türk film sektöründe bir hareketlenme var. Buda biz sinema tutkunlarını mutlu ediyor.”Ayakta Kal “filmi oldukça güzel bir film olmuş hem duygusal hem komik. Herkese tavsiye ederim izlesinler” dedi.
Filmi merak edenler Konak Sineması' n da filmin gösterildiği saatler ise şöyle:
11:45 , 14:00, 16:45, 18:30 ve 21:00
Mihriban KOÇAKER