AVNİ ÇATAL, BAHADIR’I ZİYARET ETTİ

AVNİ ÇATAL, BAHADIR’I ZİYARET  ETTİ
25. Dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Hüseyin Anvi Çatal, Gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır’a aday adaylığı konusunda bilgiler aktardı.

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE

Hüseyin Avni Çatal ziyaretinde, “ Türkiye önemli bir ülkedir. Geçmişten günümüze, bu ülke Dünya tarihinde çok önemli roller üstlenmiş ve İslam’ın bayraktarlığını yapmıştır. Bu misyonun devam etmesi güçlü bir Türkiye ile mümkündür. Özellikle son yıllarda yapılan atılımlar, ülkemizin bu misyonu üstlenmesindeki umutları arttırmıştır. Ülkemiz, gerek İslam Dünyasının ve gerekse de mazlum ülkelerin umudu haline gelmiştir. “ dedi.

AK PARTİ MİLLETİMİZİN DEĞERİDİR

AKPARTİ, milletimizin tarih ve kültüründen gelen değerler ile çağdaş ve evrensel değerlerin buluştuğu bir platformdur diyen Çatal, “ Ülkemizin yaptığı bu atılımda AK PARTİ’nin,  başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere,  Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun, Milletvekillerimizin ve tüm toplum katmanlarının büyük katkısı oldu.”şeklinde konuştu.

ÇARŞAMBA İLÇESİNDE BÜYÜDÜM

Çarşamba İlçesinde büyüdüm, Samsun Ondokuzmayıs Lisesini bitirdim, Bafra ve Samsun’da uzun yıllar görev yaptım, Samsun ve Samsunluyu iyi tanıyorum, diye konuşan Çatal, “ 2003 yılından itibaren Ankara’da çeşitli bürokratik kademelerde görev yaptım.  Ankara’da çalışmaya başladığım 2003 yılında,Samsun’un ve Samsunlunun sıkıntılarının çözümüne katkı sağlamak ve Samsunluya Ankara’da bir kapı açmak amacıyla,  içinde üst düzey Samsunlu bürokratların yer aldığı ‘Samsun Platformunu’ kurduk.’ diye ifade etti.

 SAMSUN YÜKSELEN DEĞERLER ARASINA GİRECEK

Çatal sözlerinin devamında, “Milletvekili seçilmemiz halinde; Samsunumuzun yükselen bu değerler ile refah düzeyinde ön sıralara çıkması için gerekli azami gayreti sarf edeceğim.  Hedefimiz 2023 yılında Türkiye’nin Dünyanın ilk on ekonomisi içerisine girmesinin yanı sıra, Samsun’umuzun da Türkiye’deki iller arasında da ilk on arasına girmesi olacaktır.” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.