ATEŞ: "FİNAL KAPISINI SAHAMIZDA ARALAMALIYIZ"

ATEŞ: "FİNAL KAPISINI SAHAMIZDA ARALAMALIYIZ"
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Albimo Alanyaspor'la oynayacakları play off ilk müsabakasında avantajlı bir skor almak istediklerini söyledi, "Final kapısını sahamızda maçta aralamak istiyoruz" dedi.

"NİYETİMİZ İSTANBUL'A GİTMEK"
Takımında hiçbir problem olmadığını belirten Metin Ateş, her şeyin dört dörtlük olduğunu, futbolcularıyla teknik heyetin müsabakanın öneminin bilinci içinde hazırlıklarını sürdürdüğünü vurgularken şunları söyledi: "Camia olarak bu maça hazırız. Bu iki ayaklı bir karşılaşma. İlkini Samsun'da oynayacağız. Evimizde, muhteşem taraftarımızın da desteğiyle birlikte sahadan iyi bir sonuçla ayrılıp, deplasmandaki 2'nci maça avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz. Ondan sonra da turu geçip, hep birlikte İstanbul'daki finalde buluşuruz."

MAÇA ODAKLANDILAR
Kırmızı beyazlı takım, bugün saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda Albimo Alanyaspor'la karşılaşacağı play off ilk maçına odaklandı. Teknik direktör Erhan Altın, oyuncularını motive ederken tek hedeflerinin gol yemeden galip gelmek istediklerini söyledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.