Atakum'un adı spor etkinlikleri ile duyulacak

Atakum'un adı spor etkinlikleri ile duyulacak
İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, spor faaliyetlerine yönelik projelerinden bahsetti.

Sporun her branşına destek olacaklarını vurgulayan İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, "Atakum Belediyespor için modern bir kulüp tesisi inşa edeceğiz. Bu tesis, dünya standartlarında bir futbol sahası, tribünleri, sporcu konaklama odaları, kondisyon salonu, futbolcuların antrenman ve maç dışında vakit geçirebileceği alanlarıyla modern bir Spor Tesisi olacak. Atakum Belediyespor, futbolcu fabrikasına dönüşecek." ifadelerini kullandı.

ATAKUM SAHİLİ'NDE SPOR ETKİNLİKLERİ
Yaptığı açıklamada, Atakum Sahili'ni tüm dünyaya tanıtacaklarını belirten Bektaş, "Karadeniz'in eşsiz ve en güzel sahili olan Atakum Sahilini tüm dünyaya tanıtacağız. Modern Atakum hedefimiz için her alanda çalışmalarımızı sürdürürken spor alanında da ilçemize yenilikler kazandırmaya devam edeceğiz. Hayata geçireceğimiz dünya standartlarına uygun, plaj voleybolu, plaj futbolu ve plaj hentbolu sahamızda turnuvalar düzenleyeceğiz. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek sporcuları da ilçemizde misafir edeceğiz. Güzel ilçemizin adını çeşitli spor etkinlikleriyle duyurmaya devam edeceğiz." dedi.

Vatandaşlara yönelik çeşitli projeleri olduğunu da ifade eden Bektaş, "Kuracağımız profesyonel kondisyon, egzersiz aletleri ve ağırlıklarımızın mevcut olduğu salonumuzda fitness programı yazılıp uzman antrenörler eşliğinde spor yapabileceği bir tesisi hizmetinize sunacağız. Atakum, ilçe merkezinden sadece 10 dakika uzaklaşarak Karadeniz'in muhteşem doğasında kaybolabileceğiniz eşsiz bir konumda. Doğal güzellikleri ve ormanları ile bu cennet ilçenin her köşesini hissedebilmek için doğa yürüyüş parkurları oluşturacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.