'Atakum’da yönetim anlayışını gençleştirmek istiyoruz'

'Atakum’da yönetim anlayışını gençleştirmek istiyoruz'
Atakum’da yönetim anlayışının gençleşmesi gerektiğini söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, “Genç bir belediye başkanı ve genç bir ekip eşliğinde Atakum’da yönetim anlayışını gençleştirmek istiyoruz.” dedi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, esnaf ziyaretlerini ve vatandaş buluşmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Atakum İlçesinde kapsamlı bir seçim programı uygulayan Gamze Özatılgan, “Atakum’da değişim zamanı yaklaşıyor. Hemşerilerimiz de, biz de bu değişimi heyecanla bekliyoruz” dedi.

b6ebb2ca-003a-4e21-a7ab-889b911f0467.jpg

Atakum’da her kesimden vatandaşı yakından ilgilendiren projelerle ve hayatı kolaylaştıracak çalışmalarla ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, “Bu önemli göreve talip olmadan önce, detaylı bir ön hazırlık süreci gerçekleştirdim. Hangi mahallemizde, hangi sorunlar var, bunların hepsini iyi biliyorum. Atakum’u bu sorunlardan kurtarmak, daha da yaşanılabilir bir ilçe ortaya çıkartmak çok kolay. Bunun için her kesimden vatandaşımızı yakından ilgilendiren projelerin, hayatı kolaylaştıracak çalışmaların hazırlıklarını tamamladım. Bu ilçe benim doğduğum, büyüdüğüm, kuşaklardır büyük bir aşkla bağlı olduğum toprağım. Atakum benim evim. Evimi daha da güzelleştirmek istiyorum” dedi.

9bab5715-b9f4-4478-b581-c5b205c64d5e.jpg

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, ilçe nüfusundaki gençlerin oranının fazlalığına dikkat çekerek, “Atakum nüfusunun büyük bir kısmını gençler oluşturuyor. Böyle genç ve enerjik bir nüfusa sahip olan ilçemizin, belediye yönetimi de aynı şekilde genç ve enerjik olmalı. Hizmet aşkımın ve gençliğimin bana verdiği enerjiyi, ilçem için kullanmak istiyorum. Genç bir belediye başkanı ve genç bir ekip eşliğinde Atakum’da yönetim anlayışını gençleştirmek istiyoruz. Bir araya geldiğimiz, kucaklaştığımız ve destekleriyle beni onurlandıran kıymetli hemşerilerimizin de benimle aynı fikirde olduğunu görüyorum. Atakum’da değişim zamanı yaklaşıyor. Hemşerilerimiz de, biz de bu değişimi heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

4434a385-7d38-4bbe-a1a7-76e8d5f35808.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.